Loveland Queensday

Partyscene Redactie | 17 februari 2011
headlines

De 16e editie van Loveland Queensday zal er wederom een worden om niet te vergeten.

Het lijkt vroeg, maar voor je het weet is het alweer Koninginnedag. Loveland is er met het bekend maken van de line-up weer lekker vroeg bij dit jaar. Op Sportpark Parkschouwburg nabij het Wertheimpark maken Sébastien Léger, Ramon Tapia , Secret Cinema, Michel de Hey, Remy, Egbert (LIVE), Marnix, Juan Sanchez en Ille Bitch van 12.00 tot 20.00 uur, ieder met hun eigen stijl, het feest compleet op deze Koninklijke dag. De entree is gratis. Let op: Er kunnen maar een beperkt aantal bezoekers op het terrein. Vol = Vol! Dus kom op tijd.

loveland

Om 20.00 uur is het feest nog niet voorbij, dan gaat het in de WesterUnie verder met de Loveland Queensday Afterparty! Loveland zal met deze afterparty, boordevol energie, net als voorgaande jaren Koninginnedag in stijl en vooral knallend afsluiten. Van 20.00 tot 05.00 uur keren alle dj’s van de dageditie terug, vergezeld door onder andere Arjuna Schiks (LIVE) en Presetone. Kaarten voor de Loveland Queensday Afterparty zijn vanaf nu verkrijgbaar en kosten € 22,50. Vorig jaar was de Afterparty volledig uitverkocht dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Al 15 jaar lang zijn Loveland en Koninginnedag onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds begin jaren negentig op de Nieuwmarkt, vervolgens vele jaren op het Stoperaplein en sinds de 15-jarige jubileumeditie van vorig jaar op Sportpark Parkschouwburg naast het Wertheimpark. Een unieke groene en frisse locatie recht tegenover de Hortus Botanicus, nabij Artis, op 5 minuten lopen van het Stoperaplein.

Meer info ook op www.loveland.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws