Perplex met Remy

Partyscene Redactie | 16 februari 2011
headlines

perplexNa jaren is er eindelijk weer een terugkerende house/techno avond op een geweldige locatie. Voor deze eerste editie is dé grondlegger van de Nederlandse technoscene present: Remy.

DJ Steve Mulder en M.R.T.N. zijn de twee enthousiaste organisatoren achter Perplex en allebei zeker geen onbekenden in de technowereld. Mulder produceert zelf en heeft vele, wereldwijd succesvolle, releases op zijn naam staan. Hij draaide onder andere op Ibiza en DanceValley en stond internationaal naast grootheden als Carl Cox, Paul van Dyk, Umek en Dave Clarke. Zijn unieke stijl met een funky, sexy en techy groove krijgt wereldwijd support en zal ook deze avond weer het perfecte ingrediënt zijn voor een memorabele set. In april draait Steve in Ministry Of Sound in Londen en in mei in Sankeys te Manchester. Sankeys is onlangs uitgeroepen tot "World best club 2010"

'Ons doel is om topkwaliteit qua technofeesten en dj's te brengen binnen Hoofddorp, waarbij de muziek centraal staat. De locatie is echt perfect met geweldig mooie zalen. Voor dit soort feesten moet men eigenlijk altijd naar Haarlem of Amsterdam, nu dus niet meer!' stelt Steve Mulder.

M.R.T.N. stond recent in de finale van de Dommelsch TWSTD dj contest. Hij is een helft van het gerenommeerde producers duo The Bunglers en ontwikkelde een stijl die zich kenmerkt door een explosieve mix van house, tech house, tribal en techno. Deze sound staat garant voor een veelbelovende toevoeging aan Perplex.

'Na jaren van betutteling en vertrutting in Hoofddorp is het hier nu de hoogste tijd voor, techno zoals techno bedoeld is. We zijn er enorm trots op dat we DJ Remy hebben binnengehaald. Hij behoeft verder eigenlijk geen introductie, Remy is al vanaf begin jaren '90 een grote naam in binnen- en buitenland. We hebben er zin in! Iedereen zal perplex staan!' aldus Martijn van Tiggele.

Check de site van Duycker.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws