Default Techno

Partyscene Redactie | 30 december 2010
headlines

Op 5 Maart 2011 vindt een nieuwe editie plaats van Default Techno in Dock 154 in Utrecht.

Delta FunktionenSeptember vond de eerste editie plaats van Default, een nieuw no-nonsense techno concept in Utrecht. Na een aantal succesvol verlopen edities keert Default op 5 maart 2011 terug in de Utrechtse binnenstad en wel in Dock 154 aan de Oudegracht. Dit maal met een speciale editie die volledig in het teken staat van Dynamic Reflection Records.

Begin 2011 staat er een release gepland op Dynamic Reflection die is geproduceerd door de britse Forward Strategy Group. 5 maart is daarom de perfecte gelegenheid voor een debuut van Forward Strategy Group (FSG) op Nederlandse bodem. Met verscheidene releases in de hoek van de sferische techno en chartings door namen als Marcel Dettmann en James Ruskin lijkt er voorlopig nog geen einde te komen aan de opmars van FSG.Naast Forward Strategy Group heeft Default nog een artiest van wereldformaat geboekt. Als liefhebber van de warme en tegelijk donkere “ Berlijnse” sound kan je niet meer om hem heen, Delta Funktionen.

Paul Boex, labelmanager van Dynamic Reflection en Nederlandse techno-duizendpoot, maakt deze line-up compleet. Paul Boex is bekend van zijn Mental Evolution feesten en heeft optredens gehad op onder meer Awakenings Festival en Tomorrow. Een vaste naam binnen de Nederlandse techno-scene en de spil van deze Dynamic Reflection labelnight. Deze editie van Default zal muzikaal worden versterkt door een aantal goede vrienden van het Dynamic Reflection label, namelijk: Tachini (live), Chandima en Stenie B. Gezamenlijk zullen zij de muzikale leiding nemen in de tweede zaal. Default residents Avex Lemarto en Razcal zullen respectievelijk de hoofdzaal en tweede zaal opwarmen voor een Default avond van formaat. Kaarten kosten in de voorverkoop 9 euro en 12 euro aan de deur.

Check ook www.default-techno.nl.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws