Solar Weekend Festival

Partyscene Redactie | 24 maart 2005
headlines


‘Satisfy your senses’, luidt de subtitel van Extrema’s nieuwste project. Solar Weekend Festival is meer dan een festival, het is een belevingsevenement waarbij alle zintuigen geprikkeld worden’. Het multiculturele dance-evenement is voor het hele gezin. Creativiteit en expressiviteit staan centraal in de cross-overprogrammering van pop en dance: een festival voor en door haar publiek.

Op het terrein staan een zestiental podia waar allerlei leuke dingen gebeuren met een hoog creativiteitsgehalte. Het is aan de bezoeker om, samen met profs, de podia op te bouwen en daar een eigen draai aan te geven. Met input van decorbouwers, kunstenaars en andere kunstzinnigen wordt er, samen met Extrema, voor en tijdens het festival een ‘dorp’ gebouwd waar iedereen zich thuis voelt. Al dit moois vormt een Art Lounge, waar de bezoeker lekker kan relaxen.
Open podiumhoekjes zullen een ontmoetingsplek vormen voor jong performancetalent en voor zaken die variëren van beeldhouwen en graffiti tot aan specifieke workshops voor kinderen.

Om het ‘Woodstock gevoel’ compleet te maken, is er tijdens het festival de mogelijkheid tot kamperen op het terrein aan de Maasplassen te Roermond. Voor de bouwers van het dorp zal de camping ook al voorafgaand aan het evenement opengesteld worden.
Solar Weekend Festival is een mix van beleving en deelname, voor muziek- en cultuurliefhebbers en trendsetters.

Solar Weekend Festival
Maasplassen De Weerd, Roermond
Zaterdag 13 augustus 2005 13.00 uur tot 01.00 uur
Zondag 14 augustus 2005 11.00 uur tot 23.00 uur

Camping geopend: vrijdagmiddag 12 augustus t/m maandagmiddag 15 augustus 2005

Tickets (ex fee)
Zaterdag € 38,-
Zondag € 38,-
Zaterdag + zondag € 58,-
Za+Zo+camping € 68,-

Binnenkort meer info op www.solarweekend.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws