CSI Applescal

Partyscene Redactie | 7 december 2010
headlines

Muziek van de Amsterdamse producer Applescal zit in een recente aflevering van CSI New York.

applescalEen track van de Amsterdamse producer Applescal zit in een aflevering van CSI New York. In Amerika is de aflevering Out of the Sky van CSI New York uitgezonden op 22 oktober, maar wanneer men in Nederland de scene met zijn muziek kan bewonderen is nog onbekend. CSI gebruikte zijn nummer Your English Song. De Music Director van CSI New York was blijkbaar onder de indruk van de sound van Applescal, gezien het overgrote aanbod van muziek.

“Na een lange weg van overtuigen en pushen, is het ons toch gelukt de Music Director naar de muziek te laten luisteren,” aldus Epiqurus Agency, het management van Applescal. “Daarna was de deal snel rond, want de muziek past perfect bij scene.” Voor muzikanten is het tegenwoordig een noodzaak om op andere wijze geld te verdienen aan muziek. De gedaalde verkoop van tracks levert niet genoeg op en met de recente BTW verhoging op de toegangsbewijzen in het verschiet, zullen ook optredens minder gaan opbrengen. Tevens spreekt het TV platvorm een nieuwe doelgroep aan, waardoor de muziek onder de aandacht komt bij mensen, die er anders nooit van zouden hebben gehoord.

Half december komt er een nieuwe EP uit op het label Traum Schallplatten, inclusief de door CSI New York gebruikte track Your English Song. Applescal gaat ondertussen rustig verder met het produceren van zijn muziek. “Deze muziek is weer puur en alleen gemaakt voor de dansvloer.”

 

Check ook www.applescal.net.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws