Source on Ice

Partyscene Redactie | 16 november 2010
headlines

Op zaterdag 26 februari kun je de winter trotseren met een nieuwe editie van Source on Ice.

Op zaterdag 26 februari trotseert Source on Ice de winter met een enorm tentenkamp, dat plaats biedt aan alles, van vernieuwende elektronische muziek en kleinkunst tot masterclasses en circusacts. Te midden van de prachtigste ijssculpturen en ambachtelijke winterdecoratie vinden bezoekers niet alleen bij elkáár de warmte en inspiratie, maar ook in het uitgebreide programma. Zoals gewoonlijk voert baanbrekende elektronische muziek de boventoon in drie tenten van Source on Ice.

speedy j

Dit jaar is gekozen voor een keur aan binnen- en buitenlandse smaakmakers. Kyle Hall is de onbetwiste vaandeldrager van de nieuwe Detroit techno. De Britse pioniers worden gerepresenteerd door Floating Points en Scuba. Beiden bevinden zich op het snijvlak tussen vernieuwende elektronische stijlen en appelleren zowel aan techno als dubstep publiek. Even vernieuwend, maar meer met elektronica verweven: Border Community's Ricardo Tobar, die Source voorziet van een meeslepende liveset. En als klap op de vuurpijl Surgeon.

En ook de vaderlandse elite is weer rijkelijk vertegenwoordigd. Zo laat rasvernieuwer Speedy J zijn spierballen rollen tijdens een dynamische live-set. Joris Voorn toont aan waarom hij de meest geboekte Nederland techno-dj ter wereld is. En 360 Soundsystem (aka. Patrice Baumel en Nuno dos Santos) sluit een exclusief monsterverbond met Darko Esser, onder de klinkende naam 540 Soundsystem. Ook aanwezig zijn Melon en Clone-koning Serge. Bert de Rooij & Dollkraut, Thomas Martojo en Olff warmen ieder op met een onderscheidend en hedendaags geluid. Daarnaast is er nog veel vermaak. Als nieuwe locatie is voor Down Under in Utrecht gekozen. Kaarten kosten 33 euro per stuk.

Check ook www.intothesource.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws