Verkoop je munten

Partyscene Redactie | 16 september 2010
headlines

Muntenbalie koopt en verkoopt horeca munten online.

Op www.muntenbalie.nl  kopen bezoekers vooraf betaalmunten in, verkopen oude ongebruikte munten uit binnen- en buitenland aan de Muntenbalie én hebben meer zicht op de prijzen van een consumptie. Horecagelegenheden en evenementenbureaus maken vaak gebruik van betaalmunten. Wie op deze uitgaansgelegenheden een consumptie wil nuttigen kan niet met regulier geld betalen. Dat kan alleen met bonnen of plastic munten. Munten die per lokatie verschillen en vaak geen vaste waarde vertegenwoordigen. Een dure aangelegenheid voor bezoekers. Zeker omdat veel van deze munten na afloop ongemerkt in een kast of lade verdwijnen.

muntenbalie

De Muntenbalie koopt consumptiemunten op van consumenten. Op www.muntenbalie.nl kunnen zij alle uitgaansmunten aanbieden. Niet alleen munten van Nederlandse horecagelegenheden. Maar ook munten van buitenlandse discotheken kunnen aan de Muntenbalie worden verkocht. Een unieke kans om de investering terug te ontvangen. Daarnaast stelt de Muntenbalie consumenten in de gelegenheid om drankmunten online te bestellen tegen bijzonder gunstige tarieven. Zij kunnen zelf zien voor welke gelegenheid de Muntenbalie op dat moment munten in de verkoop heeft en deze direct online bestellen. Dit heeft een stukje bewustwording tot gevolg. Klanten zien immers zelf waar een avondje uit het goedkoopst is en waar het veel te kostbaar is.

De Muntenbalie wil consumenten zo bewust maken van de hoge consumptieprijzen in clubs en discotheken. Door de prijzen te communiceren op de website van de Muntenbalie. Consumenten kunnen zelf nieuwe locaties aanmaken en de prijzen van de munten invoeren of wijzigen. Hierdoor wordt meer openheid gecreëerd over de waarde van de munten en de kosten van een consumptie. Nu zijn consumenten veelal onwetend en betalen vaak veel te veel.

De Muntenbalie is ontstaan door onvrede bij horecaklanten. Van discotheekbezoekers tot festivalgangers. Het verplicht aanschaffen van dure horecamunten waarvan elke keer een deel ongebruikt mee naar huis gaat leidt tot veel ergernis. Maar ook de absurd hoge prijzen voor een consumptie stuit veel klanten tegen de borst. De Muntenbalie is opgericht door een ervaren ondernemer uit Gelderland. Iemand die veel aanhang verwacht voor dit steeds terugkerend probleem. Maar ook veel weerstand van de horeca uitbuiters.

Check ook www.muntenbalie.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws