Shermanology breidt uit

Partyscene Redactie | 6 augustus 2010
headlines

Ook al is het duo nu al een sensatie in de internationale dancescene, live act Shermanology staat zeker niet stil. Broer en zus Andy & Dorothy Sherman zetten hun ‘Secret Weapon’, in. En, hoe kan het ook anders, het geheime wapen Leon Sherman komt uiteraard uit de eigen familie.
Shermanology
Nadat hij al een aantal keren samen met Andy en Dorothy op het podium was gesprongen, vult hij sinds kort de legendarische Shermanology clan aan met zijn zangkunsten. Andy Sherman: Met een trioformatie bereik je veel meer. Leon tilt Shermanology zeker naar the next level, reken maar!

Niet dat Leon zomaar is komen aanwaaien, integendeel. In de afgelopen zeven jaar heeft hij, gezegend met een gouden keel, live on stage naam gemaakt op Gran Canaria. Maar de tijd is nu aangebroken voor nieuwe uitdagingen. ‘Now the time is right!’ Daarom heeft Leon zijn biezen gepakt en is naar Nederland gekomen. En staat hij te popelen om van zich te laten horen! Niet alleen in de Shermanology formatie. Hij is ook vastbesloten om zijn eigen zangcarrière in Nederland en Europa een flinke boost te geven.

Met het huidige festivalseizoen valt hij meteen met zijn neus in de boter. De officiële introductie van de nieuwe Sherman telg gebeurt op één van de grootste festivals van Europa, Mystery Land. Zij maken 28 augustus hun opwachting in de Dirty Dutch Area.

Niks duo dus, Shermanology gaat als trio verder om de internationale dancescene te veroveren. ‘Three is a magic number’. Het is niet alleen de agenda die uitpuilt met exclusieve gigs, daarnaast staat er ook nog een hele rits nieuwe producties in de pipeline. Danceliefhebbers kunnen nu echt niet meer om Shermanology heen...

Check hier de introductie video van Leon Sherman. Voor meer informatie over Shermanology bezoek www.shermanology.com Shermanology volgen? www.twitter.com/shermanology

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws