Minitek versus Disco Bingo

Partyscene Redactie | 4 mei 2010
headlines

MinitekVrijdag 7 mei viert het succesvolle feest Minitek haar eerste verjaardag met special guest Bart Skils. Een jaar geleden heeft Randy Dawit Minitek in Club Stalker gelanceerd en samen met resident Sam Vester dit feest tot een enorm succes gebracht. Minitek avonden staan voor een volle bak en een hoge dosis minimal, techno, house geweld. Minitek bestaat uit mini=minimal en tek=tek (no). Een creatieve naam, een creatief concept en bovenal een feest dat samen met de hele achterban aan alle kanten los gaat.

Dat deze editie een bijzondere gaat worden mogen duidelijk zijn. 1 jaar Minitek gaat gevierd worden met een absolute techno, groove koning, jawel Bart Skils. Bart Skils zijn carriere kwam in 1995 van de grond toen hij ging werken bij de Outland Recordshop. Inmiddels kennen we Bart van zijn legedarische Voltt feesten en festivals. Ook de Nederlandse kustlijnen zijn niet meer veilig voor Bart Skils en zijn house gekte. Met zijn feest Static is het gegarandeerd een kwalitatief dansfestijn waar iedere liefhebber van watertant. Bart Skils werkt samen en wordt gesupport door helden als Luciano, 2000 and One, Joris Voorn, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Raresh en Marco Carola. Dit is maar een greepje uit de hand artiesten die te gast zijn geweest op zijn feesten of waar hij mee in de studio heeft gezeten.
Disco Bingo
Resident Sam Vester is begonnen met draaien der platen op kleine legale en illegale feestejes in de omgeving (Dlight, FOR/Mistik). Al snel is zijn carriere in de lift komen te zitten en kreeg hij gigs op Lovin Lectro feesten, Eye On The Future en Club Stalker. Dat die lift met een sneltrein vaart omhoog schoot is een feit want binnen mum van tijd draaide Sam Vester in Vietnam, Canada en Azië! Vrijdag 7 mei is hij gewoon in Nederland, dus dat belooft wat.

Geloof het of niet maar Randy Dawit spinde op zijn vijfde al zijn eerste platen. Op voor die tijd moderne apparatuur zonder pitch control. Ook draaide hij eerst op verschillende legale en illegale house feesten in de streek. Later draaide Randy in verschillende clubs in de omgeving en werd hij zelfs gevraagd in Spanje op te treden. Inmiddels is Randy Dawit succesvol met zijn Minitek feesten en bovenal nog lang niet van plan hiermee op te houden. Vrijdag 7 mei is de dag, dat Minitek de tent afbreken mag!

En of dat niet genoeg is host Flexmeister F de bovenzaal, om een extra schepje op de feestvreugde te gooien. Het muzikale spel Disco Bingo wordt ingezet om het 1jarig bestaan van Minitek keihard te vieren. Disco Bingo werkt zo: Iedereen die boven binnen komt zal een bingokaart met potlood ontvangen. Op de bingokaarten staan titels van enkele bekende houseklappers. Vanaf het moment dat de zaal vol is gaat het los! DJ Flexmeister F kondigt de start aan en je kan al dansend met je bingokaart aan de slag. Zodra je een liedje herkent streep je deze af op je bingo kaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en zich meldt bij de DJ en wint een felbegeerd prijzenpakket met vodka! Maar pas op, als je een foute bingo hebt dan moet je een optreden doen, een liedje zingen of een mop vertellen!

Meer info op www.clubstalker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws