Upgrade je Isla Electronica e-ticket

Partyscene Redactie | 16 maart 2010
headlines

Maak met je Isla Electronica e-ticket nu kans op onder meer een exclusief VIP arrangement.

isla electronicaOp zaterdag 17 april vindt de eerste editie plaats van Isla Electronica, het nieuwe event van UDC. De voorverkoop is inmiddels begonnen, maar UDC heeft nu een mooi extraatje in petto. De organisatie heeft namelijk twee van de 3000 tickets geüpgrade naar een VIP arrangement. Ben jij een van de twee gelukkigen, dan wordt jouw bezoek aan dit nieuwe dance event een extra speciale ervaring. Het is een fluitje van een cent om kans te maken op een van deze twee VIP upgrades. Koop voor donderdag 25 maart je e-ticket voor Isla Electronica ( via Paylogic ) op www.islaelectronica.nl en je doet automatisch mee. Mensen die al een e-ticket hebben maken uiteraard ook kans. De twee winnaars mogen ook nog eens iemand mee nemen.

Hieronder even op een rijtje wat het VIP arrangement allemaal inhoudt:

* Een overnachting voor twee personen in een luxe hotelkamer van het Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach Hotel, inclusief ontbijt en late check-out.

* Toegang via een speciale ingang, waar je vervolgens door de organisatie wordt opgevangen.

* Een flinke zak met munten, zodat je op kosten van de organisatie kunt eten en drinken.

* Een meet and greet met een van de headliners van Isla Electronica. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie dit gaat worden.

UDC maakt de winnaars op maandag 29 maart bekend op www.islaelectronica.nl. Op de site worden de codes van de twee winnende e-tickets vermeld. Deze codes vind je terug bij de barcode op het e-ticket en bestaat uit 12 cijfers. Staat jouw code vermeld op de site, stuur dan direct een mail naar info@udc.nl onder vermelding van ‘VIP upgrade Isla Electronica’ met een kopie van je e-ticket en vermelding van je telefoonnummer. Er zal dan direct telefonisch contact met je worden opgenomen. Koop dus snel een kaartje als je dat nog niet hebt en wie weet ben jij VIP op het eiland.  

Partyscene maakte al eerder de line-up van het event bekend en die check je hier.

Check www.islaelectronica.nl voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws