Tuig! 12 uur onder water

Partyscene Redactie | 9 december 2009
headlines

Het kan niet langer onder stoelen of banken geschoven worden… Tuig! is taking over! 
Tuig!
Na succesvolle eerdere edities in onder meer Studio K, de Catacomb Studio en de Stubnitz gaat het ondergrondse bloed weer verder stromen. 19 december staat de eerstvolgende Tuig! bijeenkomst gepland onder de noemer ‘12 uur onder water’. Er is zelfs een speciale vergunning aangevraagd om 12 uur onder water te mogen, want een normaal mens kan slechts twee minuten onder water blijven. Genoeg tijd om kletsnat te gaan! 

Door 12 uur lang door te feesten bij een locatie, dat in een van de donkerste steegjes van Amsterdam gelegen is, denken we weer een echte Tuig! te kunnen beleven! Dat kan ook niet anders want er zijn wederom gerenommeerde namen die vakbekwaam iedereen gaan op- en aftuigen: Unders, Staas, Freddy Spool, Miss Madesco, Flexmeister en Bob Wisman zijn enkele namen die deze avond de revue zullen passeren.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen en zoals gewoonlijk zijn de eerste toegangsbewijzen alweer over de digitale toonbank gevlogen. Ben jij er ook klaar voor om 12 uur onder water te gaan? Haal dan snel je tickets, er zijn slechts 350 kaarten in de voorverkoop.

Vergeet je snorkel niet!

Tuig - 12 uur onder water

Zaterdag 19 december 2009

23.00 – 11.00

Mp3, Voetboogstraat 3, Amsterdam

Muziekstijlen: house, minimal, techhouse, techno

Voor- en deurverkoop: 10,-

www.ikbentuig.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws