Fedde vs Fatboy

Partyscene Redactie | 14 oktober 2009
headlines

Fedde le Grand heeft één van de meest opvallende dance tracks van de afgelopen tien jaar bewerkt en opnieuw in de spotlights gezet: Fatboy Slim’s Praise You.

De afgelopen twaalf maanden heeft hij deze dikke remix met veel succes wereldwijd gedraaid. En iedereen vroeg zich af: hoe kan ik deze plaat krijgen?! Het lange wachten is niet voor niets geweest, want Fedde’s opzwepende edit van deze tijdloze kraker wordt deze maand eindelijk uitgebracht, dankzij de persoonlijke goedkeuring van Norman Cook aka Fatboy Slim himself.
Fat vs Fedde
De bewerking van de monsterhit Praise You is zoals je het van Fedde verwacht: een stevige floorfiller van jewelste, met stuiterende beats, heftige synths, de bekende vocals en een dikke bassline die gezamenlijk opbouwen tot de heftige climax met de bejubelde piano break. Eén brok energie, deze plaat is de laatste maanden een kneiter van een clubhit gebleken.

Fatboy Slim laat vanuit zijn zonnige studio in Brighton weten dat hij zeer content is met de remix: “'We had been a long long way together, through the hard times and the good’… dankzij Fedde kunnen we na 10 jaar Praise You opnieuw genieten van deze legendarische track!”

Check hier hoe Fedde Le Grand op het Ultra Music Festival in Miami zijn bewerking van Fatboy Slim's Praise You dropt:



Fatboy Slim vs. Fedde le Grand – Praise You 2009 (F.L.G. Remix) is zowel digitaal verkrijgbaar als op limited vinyl. Check www.feddelegrand.com,  www.flamingorecordings.com en www.skint.net voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws