Dj Per 25 jaar

Partyscene Redactie | 25 september 2009
headlines

Per viert op 16 oktober 2009 zijn 25 jarig jubileum als feestorganisator en dj. Op het feest in de Melkweg zal Per zijn muzikale roots laten horen in een trip door 25 jaar dansgeschiedenis. Per is de man achter vele grote avonden als Timemachine, The BeatClub, Per’s Paradise, GO, Het Bal, Ambient Weekend en Earth. Op de jubileum avond zal er naast muziek ook veel uniek archiefmateriaal vertoond worden.
dj Per
De Melkweg was voor Per in 1984 de plek waar hij zijn eerste grote feest organiseerde. Het Bal was indertijd de eerste avond in de Melkweg waar moderne dansmuziek gedraaid werd, de hippie cultuur maakte daar nog steeds de dienst uit! Mode, elektronische muziek en feest werden voor het eerst samengebracht. De destijds 21 jaar oude Per was al sinds zijn 16e actief als dj en draait hiermee dus al bijna 30 jaar mee in het Nederlandse nachtleven. In 2009 is het tijd voor een groot jubileumfeest en daarmee een overzicht van 30 jaar dansmuziek.

De avond zal volledig in het teken staan van 25 jaar Per en zijn events. In de Oude Zaal van de Melkweg draait Per de hele avond solo. Dansvloer krakers vanaf 1984 zullen de revue passeren. Verder zullen ook het Melkweg café en de Cinema in gebruik zijn. Posters, flyers en foto’s zullen een beeld geven van de ontwikkeling in de dance in Nederland. In de Cinema worden historische en niet eerder vertoonde beelden vertoond uit 25 jaar dansfeesten.

Check hier meer over Per. Meer info over de avond vind je op www.earth-link.nl en www.melkweg.nl  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws