ADE @ Club Up & Boom Chicago

Partyscene Redactie | 23 september 2009
headlines

The Immaculate Conceptualists Productions: Amsterdam Dance Event 2009 

In oktober zal het Amsterdam Dance Event onze hoofdstad nogmaals aandoen en het publiek trakteren op een breed scala van het laatste wat er te krijgen is op het vlak van elektronische muziek. Het ADE, nu alweer voor de veertiende keer, heeft de beste shows en optredens door internationale en nationale artiesten en bands. The Immaculate Conceptualists, de organisatie die ook achter Electronation schuilt zal naast Electronation ook een aantal andere evenementen organiseren.  
Animal Language
Donderdag 22 oktober zal Club Up haar krachten bundelen met de buren, sociëteit de Kring, om het ADE geweld te verwelkomen in de vorm van de Animal Language label night, gepresenteerd door dj en producer Mason. Het italo en synth-house geluid van zijn label zal vertegenwoordigd worden door een hele reeks gelijkgestemden in de vorm van John Acquaviva, Sharam Jey, Deepgroove (live), Riva Starr, Zoo Brazil en de LouLou Players. The tweede zaal zal worden gehost door de Pacemaker crew die een productpresentatie doen voor opening en een Little Creatures label night met Luke Solomon en Prins Thomas.  

Vrijdag 23 oktober is een dubbele dienst voor The Immaculate Conceptualists, met twee evenementen in twee verschillende locaties. De Boom Chicago, dat van comedytheater naar nachtclub is getransformeerd voor ADE, zal de Zweedse bekende John Dahlbäck zijn eigen avond doen met de toepasselijke titel, John Dahlbäck & Friends. Die Friends zijn broer Jesper, Style of Eye, Henrik B. en het beruchte duo Hugg & Pep. De kleine zaal is voor de jongens van Casette, waar Simon Weiss & Bert de Rooij. Dit alles gaat door tot 07.00! 

John Dahlback & friends

Het andere event op de ADE vrijdag is de definitie van underground, als Creme Organization & Intergalactic FM present: The West Coast Sound of Holland van start zal gaan in de Stubnitz. Deze organisaties hebben aan de wieg gestaan van de electro in Nederland, en weten na al die jaren nog een perfecte mix te bereiken van oldschool electro en techno. Met de enorme line-up van maar liefst 17 (!) artiesten waarvan het grootste gedeelte live zal de Stubnitz getrakteerd worden op een avond die ze nog lang zal heugen. De legendarische Orange Sunshine zullen de boot openen met een uniek optreden! 

Mason presents: Animal Language label night 
Donderdag 22 oktober

Club Up/De Kring

Line up: John Acquaviva, Sharam Jey, Mason, Deepgroove (live), Riva Starr , Zoo Brazil, LouLou Players & Pacemaker Showcase

Tijd: 23.00 - 04.00

Tickets: 12 euro presale & deur

www.animal-language.com 

John Dahlbäck & Friends – ADE Special (& Afterparty) 
Vrijdag 23 oktober

Boom Chicago

Line-up: John Dahlbäck, Jesper Dahlbäck, Style of Eye, Henrik B, Hugg & Pep, Casette showcase: Simon Weiss & Bert de Rooij

Tijd: 00.00 – 07.00

Tickets: 15 euro presale & deur

www.boomchicago.nl, www.johndahlback.com 

Crème Organization & Intergalactic FM present: The West Coast Sound of Holland 
Vrijdag 23 oktober   

Stubnitz

Line-up: Alexander Robotnick (live), Bangkok Impact (live), Legowelt presents Nacho Patrol (live), Alden Tyrell (live), Rude 66 (Special live set), Orgue Electronique (live), TLR, Endfest, I-F, Baz Reznik, David Vunk, Pawel Blot, Dj Overdose & Dj Technician, ST-F, Egypt Friend Intestine & Orange Sunshine (live) in the early program!

Tijd: 21.30 – 05.00

Tickets: 12 euro presale, 14 Euro deur 

www.electronation.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws