Rauw met Tommie Sunshine!

Partyscene Redactie | 5 augustus 2009
headlines

In het zomer seizoen is Rauw anders dan wat je misschien gewend bent. In de Melkweg is er een Mini Rauw, met een top programmering in de Oude Zaal, en in Tivoli schuift de datum een weekje op ivm het Summer Darkness Festival. Maar dat maakt de pret er niet minder om, het tegendeel is waar! 
 
Rauw
Grote gast van de nachten is niemand minder dan Glam Rave Goeroe Tommie Sunshine, de legende met de baard die Sinterklaas nog jaloers maakt. Tommie is een icoon, en niet voor niets: als geen ander weet hij de vibe van pure rock&roll en new wave te mixen met de allerbeste dance van het moment, daarbuiten is hij ook nog eens een geweldige producer, songwriter en een wereldwijde hipster smaakmaker. Tommie maakte genadeloze remixen van onder andere The Yeah Yeah Yeah’s, Scissor Sisters, Major Lazer, The Gossip, The Killers, Junkie XL, en vele vele anderen. 

Live staat dit keer de elektronische takkeherrie boyband Nobody Beats The Drum de nagels uit het podium te spelen. Nobody Beats The Drum won in 2003 de Grote Prijs van Nederland en kwamen pas vorig jaar met een album wat enthousiast ontvangen werd, zelf Kanye West mogen zij tot hun fans rekenen tegenwoordig. En hoe het klinkt: denk aan een briljante kruising tussen The Beastie Boys, Daftpunk, Boys Noize, LCD Soundsystem en Ed Banger. De perfecte band voor Rauw dus. 

Gastheer en resident dj is natuurlijk Joost van Bellen, de man die niet van stoppen kan! Hij draait dit jaar 25 jaar en de metaal moeheid en over-houdbaarheids datum zijn nog lang niet aangebroken, in tegendeel: Vanbellen is on fire! Later dit jaar gaat de Disco Dino met een volledig Rock&Rave Circus toeren door Nederland en België, waarover jullie later veel meer te horen krijgen. Op Mini Rauw in Amsterdam worden de gelederen versterkt door Wannabe A Star, met haar vuige muziek en overdonderende looks. 
 
Mini Rauw Amsterdam  
Vrijdag 14 augustus 2009  
Melkweg, Lijnbaansgracht 234, Amsterdam  
Dj’s: Tommie Sunshine (USA), Joost van Bellen, Wannabeastar.

Live: Nobody Beats The Drum. Vj: 00KAAP 
Zaal open 22.30u- 05.00u 
Tickets 15.-ex. vvk kosten + lidm  
Vvk: www.meubelstukken.nl, Concerto Utrechtsestraat, 52-60, Rushhour Spuistraat 98, Ticketservice.nl, 150 grotere postkantoren, VVV’s, GWK’s, AUB Ticketshop, en Melkweg kassa.Voor meer info: www.melkweg.nl 
 
Rauw Utrecht  
Zaterdag 15 augustus 2009 
Tivoli Oude Gracht 245 Utrecht  
Dj’s: Tommie Sunshine (USA), Joost van Bellen 
Live: Nobody Beats The Drum 
Vj: Jpech  
22.00u-04.00u  
Tickets 12.- ex. vvk kosten

Vvk: www.tivoli.nl en o.a. Plato Steenweg 13 en Tivoli Kassa  
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws