Sprookjes & dance vloeien samen op 13 mei 2006

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Sultan die zn slaven de verkoelende palmbladeren laat zweven op Trancesounds van o.a. Artento Divini, Marcel Woods & Eddie Halliwell (UK), Ali Ba-ba en zijn rovers die al wrijvende over de Magische Lamp zich laten verleiden tot de Trance-classics-sounds van o.a. Bas & Ram, Mike S & Melvin Warning en onder de sterrenhemel van Supernova gaat iedereen op in de Harddance/hardstylebeats van o.a. Cally & Juice (UK), The Prophet & Fausto. Afgelegen is de Oase waar de dorstige Nomaden nieuwe talenten als Rogier Zebregts, Erwin S, Simone & Bram de Winter hun sounds ten gehore brengen. Uiteraard is er voor de hongerige en dorstige reiziger een plek om op het gemak te chillen, te eten en te drin-ken. En voor de Bling-Bling kan men in de plaatselijke Bazar terecht.

Zaterdag 13 mei 2006 aanstaande is de Geffense Plas in Oss het toneel voor de 2e editie van Gigadance, th opening outdoor dance event! Na een succesvolle 1e editie in 2005 met grote namen als o.a. Cor Fij-neman, Mark Norman, Randy Katana, Jochen Miller, Spider, Marcel Woods en Johan Gielen doen Eddie Halliwel (UK), Ronald van Gelderen, JP, Mike S, Yves Deruyter, Cosmic Gate (DE) & Bas & Ram e.a. van zich spreken tijdens deze Full Moon Edition van Gigadance.

Deze 2e editie staat in het teken van de Sprookjes van 1001 Nacht. Alle 4 de areas, incl. de foodstand, chillarea en de diverse standjes zijn omgetoverd in Oosterse sferen. Van 12.00u tot 23.30u waan je jezelf in het Verre Oosten met de heerlijke Trance, Hardtrance, Hardstyle en Electro/Techhousesounds van nu! Dikke line-ups, danseressen en een sfeer om van te smullen!

Tjoice events, welke de organisatie achter Gigadance is, host haar eigen Sultans Palace met een brede line-up van de huidige generatie Progressive en Trance DJs. Achter de Sultans Palace zal een VIP-area zijn waar verwennerij bovenaan de lijst staat. Club Dj Vu (Bas & Ram Happy Dayzz) host The Magic Lamp-area met stevige Tranceclassics. Niet te vergeten is Supernova Traxx van JP, die haar eigen hard-dance/hardstyle-area Desert Stars host, met een stevige line-up harddance/hardstyle DJs. En ook aan het jonge opkomende talent is gedacht: de Camel Oase, gehost door Housesation.nl, biedt plaats aan het nieuwe talent in de dancewereld met Electro, Minimal en Techhouse.

Door het neerzetten van een brede line-up aan bekende DJs en dancestijlen is dit eerste buitenfestival van 2006 niet te missen in je dance-agenda. Na alle goede kritieken over de 2005-editie wordt het in 2006 nog eens dunnetjes overgedaan. Sfeer en intimiteit zullen wederom niet ontbreken tijdens deze 2e editie van Gigadance.



Gigadance 2006
th opening outdoor dance event: www.gigadance.nl of www.tjoice.nl
Locatie: Recreatieterrein De Geffense Plas, Oss
Tijden: 12.00u tot 23.30u
Voorverkoop: 31,50
Deurverkoop: 38,-
Toegang vanaf 18 jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws