Timetable A day at the Park

Partyscene Redactie | 16 juli 2009
headlines

Over ruim een week is het tijd voor A day at the Park. Check hier alvast de timetable.

A day at the Park vindt plaats op zaterdag 25 juli, op een tijdelijk nieuw terrein in het Amsterdamse Bos. Voor diegenen die een kaartje hebben, hieronder de timetable. Heb je geen kaartje, dan heb je pech, want het event is helemaal uitverkocht. Er worden ook geen kaarten meer verkocht aan de deur. Het event begint al ’s ochtends om 11.00 uur en het gaat door tot 23.00 uur.  

a day at the park

11.00Dennis Ruyer

13.00Housequake feat. MC Gee

16.00Dennis Ferrer

19.002000 and One – live

20.00 Sven Väth

Natuurlijk draait het om deze area, waar de artiesten een extra lange set kunnen draaien, maar dit jaar is er ook nog een tweede area, waar de organisatie het nodige talent neerzet. Die area is geopend van 14.00 tot 21.00 uur.

14.00 Tom Ruijg

15.45 Johanna Mercker

17.30 Unders

19.15 Daniel Sanchez

Wil je nog na genieten of heb je het gemist en wil je toch nog even wat checken? Het A day at the Park album ligt vanaf datzelfde weekend in de winkels. Op twee cd’s (‘day’en ‘night’) komen de beste platen van deze zomer voorbij in de genres house, deephouse, techhouse en techno. Op het festival zelf kun je ook de unieke A day at the Park cool-tas kopen met daarin vier koude blikjes bier, twee blikjes water en als extra aandenken de ‘A day at the Park’ cd. Je betaalt er 25 euro voor. Ook bij dit festival, in het ooit liberale Amsterdam, geldt overigens een zero tolerance beleid.

En dan het belangrijkste, hoe kom je er? Vanwege veiligheid voor de bezoekers is gedurende het festival de Bosbaan voor alle verkeer afgesloten en rijden er enkel pendelbussen. Of kom op de fiets. Met de metro kan ook. Je neemt metrolijn 50 naar het station Amstelveenseweg en vanaf daar is het een kwartiertje lopen naar het begin van de Bosbaan, waar de pendelbussen vertrekken. Parkeren met de auto kan ook, bij het begin van diezelfde Bosbaan. Er is ook een afterparty in Club Home. Voor 10 euro in de voorverkoop en 15 aan de deur kun je van 23.00 tot 05.00 nog even lekker nagenieten.       

Meer info vind je op www.adayatthepark.nl.

Foto: Alda Events.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws