Super You & Me vs Stealth live!

Partyscene Redactie | 15 juli 2009
headlines

Tijdens de eerste editie van Laidback Luke’s Super You&Me in BLM9 op zondag 16 augustus wordt de samenwerking aangegaan met Stealth Live!, het internationaal succesvolle event van Roger Sanchez’ label Stealth Records. Deze unieke samenwerking gecombineerd met een top line-up zorgt ervoor dat dit event nu al in de agenda staat als een van de muzikale hoogtepunten van de zomer!

Super You&Me staat synoniem voor een diverse en kwalitatief hoogstaande programmering met internationale allure.Zo hebben in het verleden o.a. D Ramirez, A Trak, Martin Solveig en Joachim Garraud de line-up gesierd. Internationaal heeft Super You&Me zichzelf in 2009 op de kaart gezet met een uitverkochte editie tijdens de WMC in Miami met als hoogtepunt een unieke back 2 back set van Diplo & A-Trak. Voor de aankomende editie zijn naast Super You&Me host Laidback Luke, DJ Falcon, Bart B More ook de Bingo Players uitgenodigd om BLM9 op zijn kop te zetten. 
Super YOU&ME
Laidback Luke Recente releases zoals ‘Leave The World Behind’,‘Shake it Down’, ‘Show Me Love’ en ‘Hey’ alsook zijn remixen voor David Guetta, Tiesto en Avicci worden stuk voor stuk gedraaid door de grootste DJ’s ter aarde. Luke staat bekend om zijn moddervette DJ sets vol exclusieve bootlegs en remixen en zal als ‘founding father’ van Super You&Me de avond met een dikke set afsluiten!

Stealth Live! is het succesvolle event van het befaamde label Stealth Records. Na uitverkochte edities tijdens het WMC en ADE zette Stealth Live! recent Amnesia Ibiza op zijn kop met o.a. label eigenaar Roger Sanchez, Prok & Fitch en Dirty Vegas op de line-up. Deze editie is het tijd om op Bloemendaal wederom te laten zien wat Stealth Live! te bieden heeft. De 5 acts die de Stealth Live! sound gaan vertegenwoordigen zijn Bodyrox, Chocolate Puma, Baggi Begovic en Bas Jansen. Daarnaast zal samensteller van de eerste Stealth Live! compilatie Laidback Luke ook in de Stealth Live! Area ‘acte de presence’ geven.

Bij slecht weer is het outdoor gedeelte volledig overdekt en afgeschermd, waardoor feesten bij BLM9 ondanks de zomerse locatie weersonafhankelijk zijn. Sinds de opening van het strandseizoen is de toiletcapaciteit voor zowel de dames als de heren bij BLM9 verdubbeld. Parkeergelegenheid is er volop aan de boulevard van Bloemendaal. Voor meer info check: www.blm9.nl

Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende websites:

www.superyouandme.com

www.stealth-records.com/events

www.blm9.nl
Daarnaast zijn er tickets verkrijgbaar bij alle filialen van Primera.

Super You&Me vs. Stealth Live!

Locatie: BLM9, Bloemendaal aan Zee

Datum: zondag 16 augustus 2009

Presale: 12,50 (ex. fee)

Door: 15,-

Tijd: 15.00 - 00.00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws