Friday Night Live

Partyscene Redactie | 13 mei 2009
headlines

Friday Night Live is het meest eclectische feest van Nederland! Het feest biedt twee podia waarop het helemaal los gaat op een manier die totaal vernieuwend is. In de grote zaal speelt een live band samen met de dj’s een vette house set met veel funk, pop en rock invloeden. Het samenspelen van dj’s en band maakt van de avond een mix van clubavond en live concert.
Friday Night Live
De tweede zaal is een comedy-DJ-stage waar dance en humor samen komen. Verschillende Amsterdamse dj’s zullen hier hun eigen invulling aan de avond geven en draaien alles wat ze leuk vinden, zolang het maar los gaat. Samen maken ze er één grote show van die je niet snel zult vergeten! Zo is er de Disco Bingo waarbij het publiek prijzen kan winnen en is er de Guitar Hero wedstrijd waarbij de dj’s het tegen het publiek zullen opnemen. Ook zijn er meerdere artiesten die live een nummer komen zingen. Dit alles onder leiding van de grappigste MC van het land, MC Buttslammer.

Wil je een complete avond uit, wat anders dan anders? Dan hoef je nu niet meer naar drie verschillende locaties toe, het is allemaal te vinden bij Friday Night Live. Denk aan een te gek live concert, een vet feest en een grappige comedyclub, meng die samen, en je hebt de vibe die Friday Night Live je zult brengen!

Friday Night Live

Vrijdag 5 juni

Odeon Amsterdam

23.00 – 05.00

Entree 13 euro

DJ’s & Artists:

DJ Yasmin LeBon

DJ Wanna Be A Star

DJ Mister Rosso

DJ Flexmeister F

DJ Bob Wisman

MC Buttslammer

Friday Night Live Band  vs. many live artists

Organisatie: www.savage-productions.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws