Hawtin Mode

Partyscene Redactie | 12 mei 2009
headlines

Richie Hawtin komt alweer met iets nieuws, namelijk met een eigen kledinglijn.

Techno jock Richie Hawtin is blijkbaar snel verveeld, want steeds opnieuw komt hij met iets nieuws. Begon hij onlangs met het live Twitteren van de tracklists van zijn dj-sets, nu heeft hij bekend gemaakt dat hij de mode ingaat en met een eigen mode label komt: The Richly.Hawtin fashion label. De dj is hiervoor een samenwerking aan gegaan met designer Isolde Richly. Het label is in 2008 door de twee in Japan opgezet, nadat ze elkaar ontmoet hadden in de Berlijnse Club d’Visionaire, zo’n zes jaar geleden.

richly.hawtin

De collectie van het label is geïnspireerd door de liefde van de twee voor de Japanse cultuur en design. De collectie gaat van start met een gelimiteerde oplage van honderd t-shirts, met daarop previews van toekomstige ontwerpen. De launch party vindt volgende week plaats in Berlijn, in de hippe kledingzaak waar de collectie verkocht gaat worden.

richly.hawtin

Het persbericht laat er nog het volgende over weten:“Misschien nu meer dan ooit, als muziek haar huid afwerpt en verdampt in de digitale ether, heeft het iets tastbaars nodig, iets fysieks om te hebben. De Richly.Hawtin kledinglijn biedt juist die dingen, door het verkennen van de beginselen van minimalistisch design, waar mode en muziek elkaar overlappen.”

Benieuwd? Kijk op de Richly.Hawtin website voor meer informatie en een kijkje.           

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws