Mix van de Week: Robert V

Partyscene Redactie | 8 mei 2009
headlines

Mix van de Week

Ben je dj, maar kom je niet veel verder dan het weinige publiek op je slaapkamer? Heb je eigen producties en wil je die delen met een groter publiek dan je familie en vrienden? Kortom is het tijd dat iedereen jouw mix- en produceertalent kan checken?

Mail dan info@partyscene.nl de link naar jouw mix op download sites als www.zshare.net, www.megaupload.com, www.sendspace.com, www.send2deliver.com of www.yousendit.com met daarbij een foto en korte omschrijving van jezelf (waar heb je gedraaid, wat is je stijl, etc). Dan maakt de Partyscene redactie een selectie van de ingezonden mixes en wie weet ben je deze week al met je Mix van de Week online!

Vorige week kon je de mix van Robbie Wolve loaden, deze week is Robert V aan de beurt. Robert Vosmeijer is 17 jaar oud en reeds vanaf zijn 12e al een beetje bezig met het mixen van muziek onder de naam Robert V. Het begon voor hem met zelf georganiseerde feestjes. Later werden het schoolfeesten en nu gaat het al wat meer richting de clubs en discotheken. Robert draait meestal minimal en techhouse en heeft op dit moment al een tijdje zijn eigen radioprogramma hier bij hem in de buurt. Hij won al eens een dj contest en kreeg dit jaar de kans om het Koninginnedag festival te openen in het centrum van Twello waar hij woont.

Download de korte maar krachtige mix van dj Robert V hier en laat hieronder weten wat je ervan vindt

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws