Vijf internationale toppers in Heerlen

Partyscene Redactie | 5 mei 2009
headlines

De Nieuwe Nor uit Heerlen haalt op 13 en 14 juni een hele dikke line-up naar het zuiden.

radio slaveOp zaterdag 13 juni pakt de Nieuwe Nor flink uit met Technorm XL, een event in het Business Park Molenberg. Van 13.00 uur tot 23.00 uur kun je daar dansen op een flink aantal toonaangevende techno artiesten. Zo heeft de organisatie Radio Slave weten te strikken. Matt Edwards a.k.a. Radio Slave is een van de populairste producers en meest gevraagde remixers van het moment en gooit ook met zijn eigen label Rekids hoge ogen. Ook André Galluzzi, van Cocoon staat achter de decks met zijn opzwepende techno. Ook techno-en house topper Deetron is van de partij, evenals Shadow Dancer, de nieuwe signing op Boys Noize Records van Boys Noize. Weet je gelijk in welke hoek je de groep moet zoeken.

Daarnaast komt de 13e ook Raudive a.k.a. Oliver Ho naar Zuid-Limburg voor de tweede editie van Technorm XL. Dat Limburg ook een bloeiende techno scene heeft bewijst de rest van het programma. Lokale helden Han Solo, Cannaloop en Blue Ray Disco maken de weg vrij voor de eerder genoemde dj’s. Een kaartje kost 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de poort.

Maar het houdt niet op, want de volgende dag, op zondag 14 juni, plakt poppodium Nieuwe Nor Events er een tweede festivaldag aan vast, met Dnnb XL. Dat is al twaalf edities lang het uitverkochte drum ’n bass concept van het poppodium. Hier kun je los gaan op de rollende beats van de Britse drum ’n bass held Andy C, de nieuwe Engelse live-act The Qemists en Black Sun Empire en Nymfo als Nederlandse vertegenwoordigers van de scene. Ook dit vindt allemaal plaats in het Business Park Molenberg, van 13.00 tot 22.00 uur. Kaarten kosten 12,50 in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Meer info vind je op www.nieuwenor.nl.               

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws