The Heroes Take Over

Partyscene Redactie | 15 april 2009
headlines

Misschien wist je er al van, misschien ook niet, maar hoe dan ook is het van belang je oren en ogen te spitsen en het volgende goed in je op te nemen. De Heroes zijn een feit en de clubscene zal na vandaag niet meer hetzelfde zijn.

Een harde uitspraak, die nog harder waargemaakt gaat worden. Maar voor je komt te weten waar je deze superhelden kan komen bewonderen, eerst de achtergrond details:

In 1954 zijn er in een wetenschappelijke basis op Antarctica 14 superhelden, ook wel Heroes genoemd, omgekomen bij een alles verwoestende brand. In april 2009 werd de basis uit de as herrezen door een nieuwe groep wetenschappers. Alles was verwoest, behalve een klein zwart transistorradiootje bleek, vreemd genoeg, geheel ongedeerd door de brand. Op het moment dat deze radio werd aangezet, reïncarneerde de omgekomen Heroes in 14 zeer getalenteerde dj’s en producers uit Nederland. Een onbekende invloedrijke man die zowel van de brand, als van de radio als van deze reïncarnatie afwist, bracht de 14 jongens bij elkaar. Samen besloten zij de Nederlandse dancescene over te nemen om vervolgens de rest van de wereld aan te pakken.

Maak je dus klaar voor de ‘Heroes Take Over Tour’ die de komende tijd in Nederland woedt!

Maareh….wie de @#$% zijn die Heroes? Check ze op:

www.heroesagency.nl  
www.myspace.com/heroesagency  
www.heroesagency.hyves.nl

…en sluit je aan.

Ter aansluiting, de volgende datum kan alvast vetgedrukt je agenda in:

Deze zaterdag 18 april start de Heroes Take Over Tour in Club Home in Amsterdam. Hier zullen de Heroes stuk voor stuk hun superpowers laten zien en vooral laten horen. Amsterdam zal niet weten wat het overkomt en jij ook niet. Voorbereidingen hoeven dus niet getroffen te worden, daar zorgen de Heroes voor. Zes keer per jaar komen ze terug om de hoofdstad vanuit deze club te regeren.

Zaterdag 18 april 2009
23.00 – 05.00
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
Muziekstijlen: house
Voorverkoop: 12,-
Deurverkoop: 12,-
Minimumleeftijd: 18
www.clubhome.nl


Verder kom je deze helden nog tegen op 30 april Koninginnedag bij Coup d’Amsterdam, zaterdag 9 mei in de Haarlemse club Stalker. Alle Heroes gaan natuurlijk ook los van elkaar heel Nederland overnemen, want je kan ze zien op feestjes en festivals als Mysteryland, Katapult, P*ART, Dance Valley, Latin Village, Discocult, Hufters, Poptrash, Boomingbeatz en nog veeel meer. Ze zien je daar…

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws