Hi-Fidelity in club Home

Partyscene Redactie | 10 april 2009
headlines

UP start zaterdag 11 april met een nieuwe underground clubavond in Home. Hi-Fidelity staat voor de hoogwaardige minimal en techno sound die deze avond typeert.
Hi Fi
De organisatie is blij met Sandrien die op deze eerste editie een set gaat weggeven in de Basement. In de vele jaren dat ze als dj en producer actief is heeft zij op alle grote podia in Nederland en daarbuiten gestaan. Ook haar samenwerking met Carlos Valdes als ‘Mal Borrowed & Frei Bauwerker’ is een groot succes. Stefano Richetta, o.a. bekend van zijn Click feesten (Westerunie) en KitCatKlub zal met zijn bekende hi-quality sound de mensen op hun wenken bedienen. Residents John Joseph en Dauphin nemen de kop en staart van de avond voor hun rekening met een selectie uit hun beste underground platen.

In de Living/Bedroom hebben staat een goede mix van ervaring en jong talent. Thomas Robson die verantwoordelijk is voor o.a. Kiplekker en Full Color (Canvas) zal energiek afsluiten met een dikke techhouse set. Raymond Hollander van Planet Delsin en Carnaval at Stubnitz, trapt af met zwoele house en Detroit techno. Het midden stuk is voor het jonge talent. Eerst Kevin Arnemann die dit jaar de finale van de Twstd DJ Contest in de Melkweg op grandioze wijze won. Hij won zowel de jury als de publieksprijs! Jasper Wolff kan je al bijna geen jong talent meer noemen, want vanaf het moment dat hij vorig jaar dezelfde DJ Contest won is hij ieder weekend op weg van gig naar gig.

Tickets & info: www.beatfreax.com en www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws