One Year Vagebond Celebration!

Partyscene Redactie | 8 april 2009
headlines

Amsterdam is een jaar lang verrijkt door Vagebond en de ware partypeeps hebben Vagebond verrijkt. Hoogste tijd om dit samen te vieren op de 10e april in club Home te Amsterdam, met het allereerste legendarische verjaardagskaarsje: Vagebond 1 Year Celebration!

Op de zeer geslaagde maart editie was een waar mannentekort aanwezig. Wellicht door de komst van Don Diablo? Check it out:



Met een kalenderjaar aan euforische Vagebond momenten op zak en de frisse lentekriebels in de strakke buik gaat Vagebond weer volop genieten van een ouderwetse Knal Avond! Je kan je weer heerlijk laten onderdompelen in fijne lentepoesjes en een bombardement aan ruige dj’s die de stringetjes doen trillen. Je wordt bedolven onder vele verjaardagstraktaties en ondeugende paashaasjes, kleurrijke bloemen rokjes, confettiknallers en uiteraard een niet te overtreffen feeststemming! Dit allemaal vrijdag 10 april in hartje Amsterdam.

Voor deze speciale verjaardagseditie is, naast de vertrouwde resident dj’s, een heerlijke mix aan koene platenridders uitgenodigd:

Mainroom:

When Harry Met Sally & Tess

Beesmunt Soundsystem

Guerilla Speakerz

Henzel & Disco Nova (Vage Gasten)

Rubix

Living Room:

Cinema Royale (6 hours solo set)

Vagebond

Vrijdag 10 april 2009

23.00 – 04.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

www.clubhome.nl

Voorverkoop: 12,-

Deurverkoop: 12,-


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws