Sunday Spirit

Partyscene Redactie | 23 januari 2009
headlines

Studio 80 en De Man Zonder Schaduw starten vanaf zondag een nieuwe, maandelijkse clubavond op zondag: Sunday Spirit. Insteek is om een solide clubavond neer te zetten, met drie residents, een frisse zondagssound en steevast een vieruurs-set van ondergrondse house held De Man Zonder Schaduw. Zondag 25 januari is de eerste editie, en vanaf dan is het iedere laatste zondag van de maand weer raak.

Het mag gezegd worden, het gaat lekker met de Amsterdamse scene! Met een overvloed aan nieuwe dj’s, producers, initiatieven en ravers lijkt Amsterdam haar plek in de internationale scene weer terug te krijgen en ook het clubcircuit draait op volle toeren. De laatste tijd is hierin een nieuwe trend zichtbaar; er lijkt niet alleen vaker maar ook langer en op meerdere dagen te worden gefeest. Studio 80 speelt hierin een belangrijke rol, met hun regelmatige afterparties en 24-uurs uitbarstingen. Echter, er is nog één avond die wat meer aandacht verdient: de zondagavond. Daarom hebben Studio 80 en De Man Zonder Schaduw de handen ineen geslagen voor een nieuwe clubavond: Sunday Spirit.

De Man en de Man van ID&T

Sunday Spirit? Internationaal gezien is de zondagavond een clubavond met een grote reputatie die zich kenmerkt door een divers en vrijgeestig publiek. Publiek dat meestal niet op maandag hoeft te werken, en in is voor een goed feest als dat zo uitkomt. Hierdoor kan een aparte sfeer ontstaan, en het is die sfeer of spirit die de initiators van deze avond willen neerzetten. Muzikaal gezien zal de avond worden geleid door De Man Zonder Schaduw, die iedere maand een vier-uursset zal draaien en zijn GZG ervaring uit de kast zal trekken voor een solide en verrassende zondagsgroove.

Daarbij heeft de avond nog twee andere residents, Mike Ravelli en Moritz, die om de beurt de avond zullen openen. Door te werken met drie residents en een lange set van de gastheer wil Studio 80 een rotsvaste en solide clubavond neerzetten, zoals je die op zondag wil zien: toegankelijk, warm, gezellig en met een lekkere pompende zondagssound die uit de speakers knalt.

Sunday Spirit – De Man Zonder Schaduw

Elke laatste zondag van de maand, start 25 januari.

Open: 22.00 – 04.00.

Studio 80, Rembrandtplein 17 Amsterdam.

Entree: 7 euro.

Dj’s: De Man Zonder Schaduw (4 uurs-set), Moritz en Mike Ravelli

Download de Sunday Spirit mix van De Man Zonder Schaduw: www.soundcload.com/sunday-spirit

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws