Marnix viert verjaardag op T-Dansant

Partyscene Redactie | 13 november 2008
headlines

Op zondag 23 november, klokslag 00.00 uur, is het feest, want Marnix – geestesvader van Loveland – wordt 30 jaar en dat viert hij tijdens T-Dansant met o.a. Mark Knight, Roog en Godard. En bij een verjaardag horen cadeautjes, dus Partyscene.nl mag 2x2 plekken op de gastenlijst weggeven!

marnixIeder jaar als de bladeren vallen, de kastanjes rijpen en het buiten onbehaaglijk wordt, opent Grand Hotel Krasnapolsky één dagje haar deuren voor het ‘zondagmiddagfeest’ van Loveland. Hoofdgast van deze editie is de Britse dj en producer en grote baas van het toonaangevende houselabel Toolroom, Mark Knight. Hij staat in ieder geval voor het house gevoel dat het feest wil uitstralen. “Maar het soort dj’s dat dit goed kan  wordt door de snelle ontwikkelingen in de dance-scene steeds moeilijker vindbaar. Of onbetaalbaar. Ik ben blij dat we er met  Mark Knight uit zijn gekomen en dat hij het leuk vindt om voor T-Dansant te draaien. Hij is een groot voorbeeld voor veel houseliefhebbers,” aldus organisator Marnix.

Mark Knight scoorde samen met Funkagenda dit jaar de onbetwiste zomerhit Man with the red face, hun remix van Laurent Garnier’s klassieker. De strakke producties vloeide rijkelijk de afgelopen jaren en als houseliefhebber mag je hopen dat Mark Knight deze trend nog heel lang weet vast te houden. Naast Mark Knight zijn Godard, Marnix en Roog verantwoordelijk voor de house sound in de Grand Ballroom van Hotel Krasnapolsky. In de Wintergarden van het hotel draait Sander Hucke de avond warm met zijn bijzondere collectie disco, funk & soul klassiekers, waarna Ben Liebrand het feestje hier mag afmaken.

Kaarten voor deze editie kosten 28 euro ex fee en de deuren zijn geopend van 17.00 tot 00.00 uur. Voor de volledige line-up en voorverkoopadressen check je deze link.

Check voor de speciale winactie in het kader van Marnix 30e verjaardag onze winnenrubriek. Wij geven 2x2 gastenlijstplekken weg!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws