Vagebond: een uitgewoond huisfeest!

Partyscene Redactie | 8 oktober 2008
headlines

Want het is echt alweer zover, Vagebond staat alweer voor je deur. Na de succesvolle editie met Girls Love DJ’s in Paradiso is het nu weer tijd om in thuisbasis club Home het dak eraf te laten knallen, met wederom met een bijzonder euforische line-up.

Boven zullen Meneer Broekje Vol & Mevrouw Bloesje Vol een opzienbarende dj set weergeven. Achter deze illustere namen gaan niemand minder dan fashionfreaks Bas Kosters en Shirley Hart schuil, bekend van de Dutch Fasion Award en Le Freak Fashion Feast. Na deze nu al legendarische opening zal Mister Cinema Royale de slaapkamer van Home vakkundig afbreken, doordraaien en uitwonen.
Vagebond club Home
In de kelder van Home zal er vijf uur lang een heerlijke mix van 80’s, house & electro door de zaal schallen, onder leiding van When Harry met Sally & Tess. Gevolgd door het dappere duo wat elke zaal de laatste tijd volledig door midden zaagt: de Vagebond residents Beesmunt Soundsystem!

Natuurlijk wordt je bij binnenkomst weer overdonderd door de altijd vrindelijke Vagebond-Lady’s met deze keer wel een zeer aparte verrassing. Om een indruk te krijgen van dit huisfeestje, check deze stuitende NSFW beelden:



Maar… wat is Vagebond?

Om met de deur in huis te vallen: Vagebond is een feest van drie vrienden, georganiseerd voor vrienden en vrienden van vrienden. Door de totaal verschillende achtergronden van de organisatoren ontstaat er al snel een bizarre mix van genodigden en vrienden, die op deze wijze bij elkaar komen. 

De huiselijke setting van club Home past hier wat dat betreft dan ook

uitstekend bij. Het is net een huisfeestje, alleen dan natuurlijk velen malen groter, uitbundiger en excentrieker. Dit alles zorgt voor een relaxte en ongedwongen sfeer waar alles kan en mag.

Iedereen op deze avond heeft op de een of andere manier wel een ‘vage band’ met de andere aanwezige vrienden, vandaar de naam Vagebond. Met deze avond wordt geprobeerd het ‘classy’ uitgaanspubliek te mengen met het meer ‘rauwe’ underground uitgaanspubliek uit de hoofdstad.

Vagebond

Every second friday of the month 

Club Home

Wagenstraat 3, Amsterdam 

22.00 - 05.00

Entree 12,- aan de deur

www.vage-bond.com

www.vbond.hyves.nl

www.clubhome.nl 

www.clubhome.hyves.nl 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws