Ondergrondse partylocatie verloren

Partyscene Redactie | 24 september 2008
headlines

Slecht nieuws voor de Amsterdamse underground scene: na 15 jaar sluit de inmiddels legendarische Catacomb Studio onder de Posthoornkerk in de Haarlemmerstraat haar deuren. De vergunning is verlopen en er zal geen nieuwe worden uitgegeven omdat de locatie niet meer aan de eisen van de gemeente voldoet.

Dat is jammer, want feestjes als het rondreizende partycircus De Schillenhut vonden er een fijne plek om een ondergrondse rave te bouwen. Maar er is goed nieuws, want de uitbaters hebben vlakbij het Paleis op de Dam een nieuwe locatie gevonden alwaar je vanaf medio november weer los kan gaan. Hou www.catacombstudio.nl en Partyscene in de gaten voor meer informatie.

Catacomb Studio

En ander goed nieuws is dat je op zaterdag 11 oktober nog één maal een puik feestje zal plaatsvinden in de Haarlemmerstraat: Tuig! Dj’s als Victor Peres, Eduardo de la Cruz, Vincenzo de Bull, Ramon Rivé en organisator Bob Wisman zullen hun ranzige tunes uit de speakers laten vloeien.

Om toegang te krijgen tot dit feest kun je kaarten voor 12 euro bestellen via Beatfreax.com. Mochten er nog kaarten aan de deur zijn dan kosten ze 15,-. Of je wint natuurlijk hier op Partyscene tickets. En let op: je dient voor 00.00 binnen te zijn in verband met de vergunning!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws