Extrema brengt liefde naar Ibiza

Partyscene Redactie | 16 september 2008
headlines

Extrema spreidt haar vleugels. De uit Eindhoven afkomstige dance-promotor wil de liefde terugbrengen in de internationale dance-scene. Om dat te bewerkstelligen gaat zij on tour met Future Funk.

 
Future Funk werd als stage geboren op het ExtremaFestival.  Al snel groeide het podium uit tot het grootste en populairste van het dancefestival. De eerste ‘on tour’ editie zal worden gegeven op één van de meest gewilde partylocaties van Spaans party-eiland Ibiza: Het Gala Night Park.


Het Gala Night Park is een voormalige dierentuin en volgens Extrama dé plek om een dergelijk feest te geven. Er zijn drie area’s, een loune en een zwembad. Naar verluidt zijn de krokodillen er inmiddels uitgehaald.


Future Funk On Tour Ibiza


De line-up bestaat onder andere Sandy Rivera, Wally Lopez, Ron Carrol, Roog, Adam Beyer, Remy, Len Faki, en Hreno (live).


Kaarten kosten €35 in de voorverkoop via bars op het eiland of Timoco. Aan de deur betaal je €45, maar kun je €5 korting krijgen met flyer. Via info@specialjourneys.nl kunnen mensen uit Nederland speciale arrangementen met vliegticket boeken.  


Meer informatie op: www. extremafuturefunk.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws