Turn up the Beach

Partyscene Redactie | 22 augustus 2008
headlines

Op het Haarlemse stadstrand de Oerkap op het terrein van de Lichtfabriek in Haarlem gaat het los vanavond. Nog net op tijd, want op 1 september sluit het strandje haar deuren.
TutB
Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom voor een borrel en een barbecue. Vanaf 19.30 wordt er door de deejays toegewerkt naar een spetterend dancefeest waar alleen de beste platen uit de vroege jaren van house en hip hop worden gedraaid. Voor sommigen roept dit nostalgische gevoelens op, voor de jongere generatie is het een uitgelezen kans om kennis te maken met de platen waarmee het allemaal begonnen is.

De deejays zijn Rooie Hond, David Alexander en DelCampo. Stuk voor stuk jongens die hun sporen achter de draaitafels al verdiend hebben. Rooie Hond draait sinds de vroege jaren negentig op de meest uiteenlopende feesten en is daarnaast een van de residents van BinnenBuiten, één van de betere cafés in de Amsterdamse Pijp. Ook David Alexander draait al geruime tijd mee en heeft onder meer de beruchte Roxy op zijn kop gezet. Del Campo is een Haarlemmer pur sang die in het afgelopen jaar onder andere het Patronaat en de Stalker tijdens Haarlem Ordinair niet onveilig maar wel leuker maakte.

De entrée is gratis en er staan tenten dus je danst droog. Meer informatie op www.oerkap.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws