Q-BASE Festival 2008

Partyscene Redactie | 18 augustus 2008
headlines

De lustrumeditie van het Q-BASE Festival staat voor de deur. Verscholen tussen de bossen en de bunkers van een voormalige luchtmachtbasis kunnen bezoekers een zestien uur lang in een surrealistische undergroundsetting dansen op stevige housemuziek. Partyscene doet verslag.


Lekker dansen en losgaan in bunkers en hangars. Dat kan op het Q-BASE festival. Voor de vijfde maal zal het voormalige Britse militaire vliegveld worden omgebouwd tot festivalterrein met een wijd spectrum aan dance-acts en dj’s.


De harde stromingen binnen de dance zijn als vanouds vertegenwoordigd, maar er is ook plaats voor techno en minimal. Vaste bezoekers van Q-Dance feesten zullen weten dat het niet ophoudt bij de muziek. Verwacht een schitterende entourage, vuurwerk, licht en dikke lasershows. De organisatie uit Amsterdam weet hoe ze een feest moet geven. Het is daarom niet voor niets dat zij nu ook de producties doet voor de meeste ID&T feesten.


Q-Base Festival 2008


Kaarten kosten €43, 50. De line-up vind je hier. Check de Q-BASE website voor alle info met betrekking tot kaartverkoop, de route en de lokatie.


Partyscene zal ook dit jaar Q-BASE verslaan. Het report van vorig jaar vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws