Flamingo Rec op Love Parade

Partyscene Redactie | 13 juni 2008
headlines

Zaterdag 19 juli vindt de Love Parade weer plaats. Dit keer ook met Flamingo Recordings.

flamingo recordingsZaterdag 19 juli 2008 wordt voor de 28ste keer de Love Parade, de Moeder der Parades, georganiseerd. Net als vorig jaar niet langer in Berlijn, maar in het Ruhrgebied. Plaats van handeling is dit jaar Dortmund. Met als motto Highway of Love zal de elite van de mondiale dancescene door de straten en over de snelweg trekken. Ook Flamingo Recordings van de Nederlandse dj Fedde le Grand is daarbij aanwezig.

In 2007 introduceerde Flamingo tijdens het Amsterdam Dance Event het concept Flamingo Nights. Na drie succesvolle edities van Flamingo Nights in Miami, Amsterdam en Frankfurt, host Flamingo Recordings in samenwerking met Virtual Nights een eigen truck op de Love Parade. Fedde en Funkerman worden op hun truck vergezeld door meer Tocadisco, Marc Romboy, Patric la Funk en een zeer speciale gast.

Wil jij daarbij zijn? Doe dan mee met de danswedstrijd van Virtual Nights en win een exclusieve plek op de truck. Flamingo Recordings &Virtual Nights geven aan de beste danser of danseres een volledig VIP treatment cadeau. Samen met je vriend of vriendin wordt je naar Dortmund gevlogen. Daar krijg je twee overnachtingen in een hotel, twee tickets voor de Flamingo Recordings & Virtual Nights Truck en als klap op de vuurpijl ben je eregast op de 1 Live Rocker & Friends Aftershow Party met onder meer Fedde le Grand, Paul van Dyk, Mousse T, Westbam, Moguai, The Discoboys en Moonbootica. Surf naar www.virtualnights.com/loveparade2008 en stuur je meest gekke en enthousiaste danstape in.

Meer info ook op www.flamingorecordings.com en op www.loveparade.com.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws