A Day At The Park

Partyscene Redactie | 5 juni 2008
headlines

adatp

Op de open plek in het bos, dichtbij het Wagener stadion, klinken van 11.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds de vrolijke klanken van house, techhouse en melodieuze techno.

Er komt één grote stage waar drie spraakmakende acts en een support act de muzikale invulling van de dag in het park verzorgen. Rond het middaguur wordt het spits afgebeten door het befaamde duo Housequake, bestaande uit DJ’s Roog en Erick E. In de namiddag staat Deep Dish frontman Dubfire geprogrammeerd en wanneer de zon achter de bomen verdwijnt is het aan de sfeermaker bij uitstek Sven Vath om ‘A day at the park’ van een passend slotakkoord te voorzien in de sprookjesachtige ambiance van het bos.

svenvath housequack dubfire

Picknick en Oud-Hollandsche attracties
‘A day at the park’ is veel meer dan enkel een happening voor de bezoeker die voor de muziek komt. Het terrein wordt ingericht met theater, Oud-Hollandsche kermisattracties en vele bij het Amsterdamse Bos passende festivalacts. Bovendien is er over het gehele terrein de mogelijkheid om een ouderwetse picknick te houden met vrienden en vriendinnen.flyer

Kaarten
Entreekaarten kosten slechts 25 euro ex fee en zijn verkrijgbaar bij alle filialen van TicketBox en Free Recordshop. Online kan men terecht via www.timoco.nl. Mocht ‘ A day at the park’ niet uitverkopen dan zijn op de dag zelf nog kaarten aan de poort verkrijgbaar voor 35 euro.

HIER KUN JE KAARTEN WINNEN VOOR A DAY AT THE PARK

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws