House versus klassiek

Partyscene Redactie | 14 mei 2008
headlines

Op 23 mei 2008 zal in de St. Jan te Roosendaaldus de tweede editie plaatsvinden van House meets Bach & Beethoven.

Astoria-Symfonica geeft muzikanten en grote orkesten de mogelijkheid zich te presenteren binnen de dance. Het arrangeurs duo Audio Art Collective is deze keer benaderd om mee te werken. Dit duo heeft onder andere een Gouden Kalf gewonnen voor het schrijven van filmuziek. Vaste waarde van het feest is Miss Monica. Zij zal samen met het RJSO orkest (bestaande uit +/- 50 klassieke muzikanten) met 1e violisten, 2e violisten, alten, cello’s en contrabassen, twee speciale mixen gaan uitvoeren. De speciale composities zijn gecomponeerd en gearrangeerd door Audio Art Collective. Hierbij heeft de dance muziek een prachtige toevoeging gekregen. Het is dus geen klassieke muziek welke ‘verhoused’ is. De arrangementen zijn geschreven op bekende housenummers waar de waarde van de dance muziek niet uit het oog verloren is maar er juist iets bijzonders aan is toegevoegd.
house meets bach
Voor de dance beats zullen verder verschillende dj’s meewerken. Marc MacRowland zal met zijn funky sounds de avond openen. Percussionist Cherokee zal Marc muzikaal ondersteunen met opzwepende percussie.

Mr. Hardsoul himself Roog is ook van de partij en Miss Monica zal naast haar uitvoering samen met het RJSO orkest, de afsluiting voor haar rekening nemen. Het is geen feest als Miss Monica niet is geweest, en ook op deze avond wordt zij geflankeerd door haar vaste vocalist en muzikale wederhelft Miss Bunty. Het dynamische duo is ook bekend als de Stereo Diva’s. Deze zomer zullen de Stereo Diva’s een aantal festivals afsluiten.

House meets Bach & Beethoven zal in Venetiaanse stijl worden gebracht. Het is verplicht een Venetiaans masker te dragen tot 23.00 uur, indien je zelf geen masker heeft dan kan je deze op locatie kopen. Na 23.00 mogen de maskers afgezet worden en dan zie je eindelijk wie die mysterieuze maar oh zo boeiende persoon is waar je heel de avond mee hebt staan praten.

Datum: vrijdag 23 mei 2008                                                          

Locatie: Sint Jankerk                                            

Adres: Markt 2, 4701 PE, Roosendaal

Tijd: 19.30 - 01.30 uur

Leeftijd: 25+

Entree ticket: 35,- vvk, er is ook deurverkoop

Meer info op www.astoria-events.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws