Laatste TWSTd update

Partyscene Redactie | 24 april 2008
headlines

Het zal je niet ontgaan zijn dat DJ Café TWSTd ook dit jaar weer van de partij is met zowel Koninginnenacht en –dag. Plaats van handeling is het vertrouwde Weteringplantsoen.

twstd

 

Op dinsdagavond 29 april staan tussen 19.00 en 01.00 diverse acts geboekt. Reken o.a op Secret Cinema, Laidback Luke & beatboxer Sniggy, Melomanics feat. Schwarze Männer, Quazar, Dave Ellesmere, Michelle Sars en Peter Horrevorts.

Ook op Koninginnedag kun je terecht bij TWSTd. Het feest start om 12.00 en je kunt door tot 21.00. Steve Rachmad, Gregor Tresher (Du), Billy Nasty (UK), Melon, Bart Skils (de afsluiter van vorig jaar!), Wouter de Moor, Jamie Lie A Kwie, Vincenzo de Bull, Kostas Hom & JP, Tim Wolff & Tim Nieburg, Naald & Draad, Dauphin en Lin & Martine zorgen voor de nodige beats. Daarnaast is zijn ook de twee winnaars van de DJ Contest van de partij. De 17 jarige Jasper Wollff rolde uit de stembus als publiekswinnaar en Dacato won de prijs van de vakjury. Deze twee talenten presenteren zich op de 30e aan het publiek. Daarnaast heeft TWSTd nog een mysteryguest in petto. Helaas mag Partyscene.nl nog geen tipje van de sluier oplichten, maar dat het een bijzondere act wordt is zeker.

Voor de volledigheid de tijden:

29/04: TWSTd QNSNGHT Outdoor Live Stage / 19.00 - 01.00

30/04: TWSTd QNSDY Outdoor DJ Stage / 12.00 - 21.00

Voor meer info check: www.twstd.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws