Dj Rush gooit de beuk erin

Partyscene Redactie | 25 april 2008
headlines

Op Koninginnenacht ligt het aanbod in Amsterdam en omstreken voornamelijk in het minimale genre, maar in P60 wordt er een paar BPM meer geknald! Niemand minder dan de koning in de harde techno dj Rush zal de verjaardag van onze voormalige koningin vieren in P60 op 29 april. Naast Rush staat de koningin van de techno Miss Djax, dj Bold en Neerlands hardtechno trots Mike Drama op het podium in oranje klederdracht.

Er kan lang en veel geschreven worden over de boomlange dj Rush, maar zijn unieke verschijning, de harde, doch subtiele platenkeus en zijn charme op het podium doen iedereen glimlachen en dansen. Vele hebben Rush mogen ervaren op grote podia van o.a. Awakenings, maar deze held uit Chicago in een relatief kleine club van 700 man is vrij uniek. Rush zal pas vele maanden later weer te zien zijn in Nederland, dus fans en toekomstige fans, mis deze kans niet!
dj Rush
Saskia Slegers aka Miss Djax is meer dan 15 jaar professional producer, talentscout, dj en eigenaar van het beroemde Djax Records label. Djax records wordt beschouwd als een van de belangrijke labels in de dance waar onder andere Dj Rush in de vroege jaren wat tracks heeft op uitgebracht. Haar liefde voor de techno en voornamelijk de stevige kant is enorm groot en komt met alle plezier naar P60 om samen met vriend en collega Rush het dak eraf te blazen.

Maarrrr niet met z’n tweetjes, want de Australische dj Bold doet het zeer belangrijke voorbereidende werk en het zware afsluitende werk tot 05.30 van de avond is in handen van de Nederlandse hardtechno producer en dj Mike Drama.

P60 is erg makkelijk te bereiken. Zowel met openbaar vervoer (de hele nacht en ochtend rijden er bussen van en naar Amsterdam Centraal, Haarlem en Schiphol. Klik hier voor meer informatie. Dit zal de laatste editie zijn voor de zomer. De volgende editie in september zal zeer speciaal worden vanwege het 5 jaar bestaan van Heroes of Techno! Voorverkoop is via Ticketbox en online via www.p60.nl (voordeliger dan Ticketbox!). Meer informatie te vinden op www.heroesoftechno.nl en www.p60.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws