Nostalgie: Happy Hardcore

Partyscene Redactie | 23 april 2008
headlines

happy hardcoreDe editie in Outland beleefde in februari een mooie nacht - om meerdere redenen. Voor het eerst in vele jaren was er weer een nacht met louter happy hardcore - het genre dat jarenlang het straat- en clubbeeld domineerde. Met als boegbeelden Charly Lownoise en Mental Theo. Die lieten in Rotterdam al zien waar het echt om draait bij deze stroming, en dat gaan ze opnieuw doen in Amsterdam.

Maar ze komen niet alleen: de meer dan spraakmakende Party Animals zijn weer terug voor een live optreden, net als Pengo labelmanager Weirdo. Samen met Noizer en Berry treedt Waxweazle nog eenmaal op, als dj team. Vanuit Duitsland komt Dune, bekend van zijn classieker Hardcore Vibes. En met diezelfde auto arriveert landgenoot Interactive, bekend van de hit Forever Young. Kortom, een gouden greep uit het niet zo lange verleden, dit zijn de mannen die happy hardcore mede groot maakten.

Tickets voor deze avond kosten 25,- (ex fee) en zijn vanaf nu te koop via www.ticketonline.nl en bij alle Free Record Shops. Meer info op www.happy-hardcore.nl

Dune - Hardcore Vibes

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws