Nederland is twee dj’s rijker voor deze zomer

Partyscene Redactie | 16 april 2008
headlines

Dj's Franky Rizardo en Oliver Twizt tekenende onlangs bij 1Management hun contracten. De beide heren brengen, elk op hun eigen manier, een nieuw en vooruitstrevend geluid naar de clubs. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de tracks te horen op een van de aankomende feestjes.


Franky Rizardo
Franky Rizardo is geen onbekende in de internationale dance-scene. Op zijn negentiende al kwam zijn muziek uit op labels als Fame Recordings en Funktion Recordings (Chicago). Zijn tracks krijgen de volle support van alle grote spelers in de house, zoals Fedde le Grand en Erick E. De plaat 'Funky Noise' wordt gebruikt in een commercial voor Samsung, stond op nummer 2 in de Belgische dance charts en ook in de rest van de wereld heeft het nummer hoge noteringen behaald. Franky Rizardo is de resident dj van de Arnhemse club Manhattan en draait ieder weekend op talloze feesten, waaronder Sneakerz.

Oliver Twizt

Oliver Twizt, bekend van het duo Skitzofrenix, begint zijn solo carrière bij 1Management met een geheel eigen, nieuwe sound: een bijzondere combinatie van deephouse, minimal, chicago-, detroit-, en tech-house. Zijn eerste release 'Do the Monkey' die hij in samenwerking met MC Roga heeft geproduceerd, scoorde onlangs de 4e plaats in de Buzzchart en wordt momenteel ook in landen zoals Duitsland, Spanje en Italië uitgebracht. Deze enorme hit wordt gedraaid door dj's als Roger Sanchez, Tiësto, Axwell en Judge Jules.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws