Loveland Koninginnedag-triathlon

Partyscene Redactie | 15 april 2008
headlines

Loveland gaat helemaal los met Koninginnedag- en nacht. Er zijn maar liefst drie feesten.

Loveland viert dit jaar Koninginnedag groter dan ooit tevoren. Na vorig jaar heeft de organisatie de smaak blijkbaar goed te pakken, want ook dit jaar worden er weer drie feesten georganiseerd. Aan het concept van Koninginnenacht en -dag wordt niet gesleuteld. Deze feesten zullen als vertrouwd worden georganiseerd op het Stoperaplein. Het grote verschil ten opzichte van 2007 zit ‘m in de afterparty: alledrie de zalen van de WesterUnie zullen worden gekoppeld om het meest uitbundige eindfeest van Amsterdam te vieren.

sébastien léger

De zaken even op een rijtje:

Koninginnenacht, 29 april: T-Dansant Royale, 19.00 tot 01.00 uur, Stoperaplein, Amsterdam:

Vorig jaar gaf Loveland het eerste feest op het Stoperaplein en dat was met recht een succes te noemen. Het enthousiaste publiek feeste door tot na middernacht. Dit jaar optredens van Sweet Coffee, een Belgische live band, die een mix brengt van soul, jazz, funk en house, een live optreden van Hardsoul, dat bestaat uit de broertjes Roog en Greg van Bueren, en dj-sets van Sander Hucke en Marnix, die traditioneel afsluit met een classics-set.   

Koninginnedag, 30 april: Royal Fire, 12.00 tot 21.00 uur, Stoperaplein:

Sébastien Léger

Michel de Hey

Secret Cinema

Alexander Koning

Bruno Banner

Remy

Marnix

Koninginnedag, 30 april: Fire! - the official Queensday afterparty, 21.00 tot 04.00 uur, WesterUnie, Amsterdam:

Als de laatste beats van de afsluiter over het Stoperaplein nagalmen, gaan de deuren van de WesterUnie open. Die avond zullen alledrie de ruimtes (Westerliefde, Westergasterras én de WesterUnie zelf) met elkaar worden verbonden. Het doel? Absolute gekkigheid en massale feestvreugde rondom de laatste uren van Koniginnedag. De volgende dj’s komen draaien:

Remy

Marnix

Sébastien Léger (FR)

Michel de Hey (3hrs set)

Benny Rodrigues

Bruno Banner (FR)

Frederik Abas

Johnny de mol

Brian S

Let dus goed op: De locatie is de WesterUnie en niet zoals voorgaande jaren Hotel Arena.

Voor de trouwe bezoekers heeft Loveland gratis pendelbussen richting de Fire! afterparty in de Westerunie. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om samen die leuke laatste uurtjes te vieren, staan de pendelbussen klaar vanaf 21.00 uur op het Waterlooplein. Let op: de laatste bus vertrekt om 22.30 uur! 

De eerste twee events zijn vanzelfsprekend gratis toegankelijk. Kaarten voor de afterparty kosten 18 euro.

Eerder event van Loveland in de WesterUnie:

 

Meer info op www.loveland.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws