Musica Republica

Partyscene Redactie | 10 april 2008
headlines

mrOp 10 Mei 2008 is het weer zover, hét grootste outdoor dancefestival van Rotterdam op het (welbekende kermisterrein) Lloyd Multiplein komt eraan! Zoals de eerste editie van vorig jaar belooft het dit jaar opnieuw een succes te worden met de Nederlandse zwaargewichten uit de house, minimal&techno en eclectic&hiphop scene.

Voel de zomerkriebels in je buik en laat de adrenaline door je lichaam stromen. Musica Republica krijgt met haar outdoor editie iedereen in beweging. Met een succesvolle eerste editie met bezoekers uit binnen- en buitenland in het achterhoofd, is het de organisatie wederom gelukt alle belangrijke kopstukken bij elkaar te krijgen. Het belooft ook dit jaar een spetterend zomers dancefestival te worden. In het frisse Rotterdamse buitenlucht.

Met twee overdekte areas en één open air stage is er genoeg afwisseling van verschillende muziekstijlen om jezelf geen seconde te vervelen. Even bijkomen? Neem dan gerust een stap in de lounge area, om wat bij te kletsen, drinken of om gewoon te relaxen. Geniet bij Musica Republica van de sounds én het uitzicht van de zomer. Ga lekker zitten op de zitzakken of op het gras, staar naar de palmbomen en neem een frisse duik in de verschillende muziekstromen. Dus laat je gaan en waan jezelf in een tropisch paradijs!

Dus nog steeds de drang om door te feesten? Gelukkig is er voor jou als echte partyfreak de mogelijkheid om non-stop door te gaan. Vanwege de vorig jaar uitverkochte Musica Republica afterparty (in een half uur!), is er dit jaar gekozen voor een grotere locatie. Namelijk in het oosten van Rotterdam, Outland. Wederom zullen er bussen klaar staan die voor jou gratis richting Outland vertrekken. Alle tijd dus om jezelf op te laden voor een spetterende afterparty!

Tot en met donderdag 10 April (Yes, vandaag) is er een speciale earlybird actie: Jij kunt je kaartjes nu nog kopen voor Musica Republica Festival voor maar € 20,00 (ipv: € 27,50) En de Combi tickets voor maar € 25,00 (ipv: € 35,00) Wees er dus snel bij want uitverkocht, is uitverkocht!

Dus nog even voor alle duidelijkheid:

Musica Republica festival: € 20,00

Musica Republica festival + Musica Republica afterparty € 25,00

Area 1 - House

Benny Rodrigues

Erick E

Roog

Lucien Foort

Gregor Salto

Leroy Styles

Sunnery James & Ryan Marciano

Tony Verdult

MC Roga

Area 2 - Minimal/Techno

Ben Sims UK

Steve Rachmad

Rejected Joris Voorn & Edwin Oosterwal

Bart Skils

Joey Daniel

Jamie Lie A Kwie

Area 3 - Meet the Streets

Real el Canario

The Flexican

D.E.F.

Rockid

Sir Edward

The Freshest Kidz

The Superblenders

MC Dan Stezo

Afterparty - Outland

Benny Rodrigues

Sidney Samson

Real el Canario

Jeremaine S

Afrojack

Rockid

DEF

Freddy Serene

Stefan V

Koop je kaarten snel op:

www.musicarepublica.nl

www.ticketservice.nl

En alle grotere Free Records Shops.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws