Eigen Youtubekanaal: PartysceneTV!

Partyscene Redactie | 9 april 2008
headlines

partysceneTVWil je ook nog even alle feesten en festivals bekijken van 2007? Of alvast in de sfeer komen voor aankomende feesten en festivals? Dat komt goed uit! Want sinds kort is er een eigen Youtube kanaal van Partyscene. En het heet: PartysceneTV.

PartysceneTV heeft een overzicht van video’s van de grootste feesten en festivals. En in de toekomst zullen hier nog veel meer video’s komen. Dus ben jij bijvoorbeeld bij Dance Valley of Extrema Outdoor geweest en je wilt dat feestje nog eens terugzien? Neem dan snel eens een kijkje!

Ook als je bijvoorbeeld twijfelt om misschien dit jaar te gaan, kan het nuttig zijn eens een kijkje te nemen. Zo krijg je een goede indruk van de feesten en festivals en sta je niet voor verrassingen als je daar eenmaal aankomt. En als je eenmaal geweest bent, kan je daarna het feest (en misschien jezelf) ook nog eens terug zien.

Misschien ben jij wel één van die gelukkige mensen die bij deze feesten aanwezig was of dit jaar zal zijn. Dan is het natuurlijk leuk om zo’n video op je hyves of een ander profiel te zetten. Helemaal als je zelf in de video voor komt. Dat is heel simpel. Je kan de code van youtube invoeren als gadget bij bijvoorbeeld hyves. En als je lid bent van Youtube, abonneer je gelijk even op PartysceneTV.

Neem dus snel een kijkje: http://nl.youtube.com/partysceneTV

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws