Geen seks meer op feesten in R’dam

Partyscene Redactie | 19 maart 2008
headlines

Het is afgelopen met de keiharde pret op seksfeesten in Rotterdam, want de gemeente heeft besloten om voortaan streng op te treden tegen onzedig gedrag op deze kinky parties. Seks wordt nu alleen nog maar toegestaan in seksinrichtingen met een vergunning. En in je eigen huis uiteraard.

Gedraag je in de Darkroom

Het erotisch getinte feest Littlesins vond afgelopen zaterdag plaats in de Rotterdamse Maassilo, en in voorgaande jaren was het toegestaan om elkaar te betasten, zolang beide personen ermee instemden. Ook dit jaar mocht dat, tot afgelopen zaterdagavond, want toen waarschuwde de gemeente dat het feest stilgelegd zou worden als mensen nog aan elkaar zouden zitten. Een woordvoerder van de gemeente reageert: “Erotisch getinte feesten mogen nog wel in de horeca, maar door bezoekers mogen geen seksuele handelingen worden verricht. Dat is alleen toegestaan in seksinrichtingen. Afgelopen weekend is de politie twee keer komen controleren en die heeft niets onzedigs ontdekt.”

De organisatoren begrijpen niets van de commotie, maar leggen zich erbij neer. Een prostitutievergunning aanvragen, zoals de gemeente wil, gaat hen te ver.

Wat vind jij, moet dit kunnen of blijft seks iets voor privé-aangelegenheden?

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws