Roddel en achterklap op Partyscene

Partyscene Redactie | 24 oktober 2007
headlines

Roddel en achterklapEr gebeurt van alles in danceland. Je hoeft geen kwantumfysica gestudeerd te hebben om die conclusie te kunnen trekken. Wie vaak uitgaat, hoort wel eens dingetjes die het daglicht niet kunnen velen, maar die daardoor juist extra leuk zijn om te delen met anderen.  Maar wat nu als je een vette roddel hebt gehoord, die je het liefst zou willen checken op waarheid of juist van de daken zou willen schreeuwen en je weet niet hoe, waar of bij wie?

Enter ‘roddel en achterklap’. Een nieuwe, terugkerende rubriek op Partyscene. Hier kun je in volledige anonimiteit je tips, laatste nieuws en roddels kwijt,  waarna de Partyscene-redactie voor je op onderzoek uitgaat. De mooiste verhalen uit de scene worden, al dan niet vergezeld met onze eigen bevindingen en/of commentaar, iedere woensdag online gezet. Wil jij ons hierbij helpen of heb je mogelijk een sappig verhaal dat de hele wereld moet weten? Meld het ons!

Je kunt mailen naar achterklap@partyscene.nl of nog anoniemer het mailform gebruiken. Anonimiteit gegarandeerd, Partyscene zal nooit en te nimmer de bron van het bericht vrijgeven!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws