Cari Lekebusch morgen in P60

Partyscene Redactie | 7 september 2007
headlines

Als het aan het weer ligt is de zomer zo goed als voorbij en gaan we weer de donkere, maar wel droge clubs & podia in. Zo heeft Heroes of Techno weer enkele interessante avonden gepland in het nog natte najaar wat gaat komen in P60 Amstelveen. Op 8 september (morgen dus), 3 november en 8 december kan je weer ouderwets los op een goeie portie echte techno, waar Heroes of Techno voor staat.

Cari

Om goed warm te draaien voor het najaar is zaterdag 8 september de juiste dag en vooral de avond om weer in de clubsfeer te komen. Na een Italiaanse editie twee jaar geleden, heeft Heroes nu een Zweedse avond het leven in geroepen. De terugkomst van Cari Lekebusch op Heroes of Techno is een feit en deze Zweedse held stelt nimmer teleur en heeft dat al regelmatig bewezen, zo ook op Heroes of Techno drie jaar geleden waar hij een spetterende drie uurs set door de speakers beukte waar niet alleen het publiek los ging, maar ook Cari stond te springen en er nog over spreekt.

Behalve Cari is na lange tijd van afwezigheid Samuel L Session weer te bewonderen in Nederland. Waarom deze sterke producer lang niet geboekt is in Nederland is de vraag, maar na enkele sterke nieuwe producties & remixen is hij zeer gewild en weer helemaal terug. De nieuwe Drumcode- & techno Zweed is Mighty Thor. Zijn debuut was op het 10 jaar festijn van Drumcode op Awakenings vorig jaar oktober en dit zal zijn tweedee Nederlandse live gig zijn. Volop Zweedse techno in de aanbieding dus morgen!

Timetable:

22.30 – 00.00 Jouk Deville

00.00 – 02.00 Samuel L Session

02.00 – 03.00 Mighty Thor LIVE

03.00 – 04.00 Cari Lekebusch

Op 3 november staat de volgende gepland en morgen wordt de line up hiervan bekend gemaakt. De main man deze avond heeft een eigen succesvolle avond op Ibiza en dat concept wordt door hem meegenomen naar P60. En nee, het is niet Sven Väth. Partyscene gokt op Chris Liebing :-) Op 8 december wordt het jaar beukend afgesloten met een harde editie. Een bijzondere live act staat op het programma en er kan al verklapt worden dat Felix Kröcher op het menu staat! Meer informatie te vinden op www.heroesoftechno.nl en www.p60.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws