Earth Trilogy deel 2

Partyscene Redactie | 23 augustus 2007
headlines

Deel 2 van de Earth Paradiso Trilogy staat alweer bijna voor de deur. Op 8 september is het zo ver.

Earth organiseert een speciale trilogie in de Paradiso in Amsterdam. Het eerste deel zit er inmiddels op en deel 2 staat er aan te komen. Op zaterdag 8 september wordt Paradiso weer omgetoverd tot het rijk van Earth. Ook op deze editie weer een afwisselende mix tussen internationale toppers en aanstormende Nederlandse namen.

paolo mojo

Een van de hoofdgasten op 8 september is Paolo Mojo. De Argentijn stond in 2003 al op Earth in de Melkweg, maar heeft de laatste jaren natuurlijk een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Echt in een hokje is hij niet te plaatsen, als het maar kick ass tracks zijn, die hun werk goed doen op de dansvloer. Hij maakte al een editie van de befaamde Balance serie en is sinds kort ingelijfd door Renaissance. Op Earth doet hij een dj-set met de nieuwste house, tech-house en groove. Andere grote naam is Chris Fortier. Hij stond al 5 keer eerder op earth en mocht zich praktisch Earth resident noemen. Hij doet Paradiso nu aan als onderdeel van zijn ‘as long as the moment exists’ album tour. Per maakt de programmering in de grote zaal compleet.

De bovenzaal wordt bevolkt door vier Nederlandse live-acts en de Duitse producer Patrick Kunkel. De laatste is verbonden aan Cocoon en zal een live set doen. Andere namen zijn Thomas Lauren, Frank Haag en ZoëXenia. In deondergrondse Paradiso kelder broeit het deze avond: De Schillenhut host deze legendarische plek namelijk! Nieuw, vuig talent, dat langzaamaan door de smurrie die dancescene heet naar boven aan het borrelen is, zal iedereen verrassen. Schrale schobbejakken zullen zich hier verzamelen en deze avond een ware slemppartij gaan aanrichten. Dit alles op de beats van dj’s Olivier Weiter (GZG), Noelie versus Voldaan (Club Fritz), Nice Guy Eddy live (Hooked) en initiators Zazaza versus Flexmeister F. Verwacht niets en beleef alles, is het devies van deze schunnige organisatie. De deuren zijn geopend van 23.00 tot 05.00 uur en kaarten kosten 20 euro.

Meer info vind je op www.earth-link.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws