Gene Farris gaat terug naar de States

Partyscene Redactie | 10 augustus 2007
headlines

Rush heeft de eer Gene Farris vrijdag 17 augustus achter de draaitafels te hebben. Gene Farris vertrekt binnenkort namelijk terug naar de States. De Amerikaanse dj had een tijd zijn kamp opgeslagen in Nederland maar vertrekt weer naar zijn geboorteland. Samen met Don Diablo, Baggi Begovic, O. Boogie & de Monkey Crew maakt Rush er daarom een extra knallende editie van!
Gene Farris
Een aantal jaar terug werd Gene Farris met open armen onthaald in Amsterdam. Vanwege zijn grote populariteit in Europa en zijn vrienden in Nederland had hij besloten van het kikkerlandje zijn vaste standplaats te maken. Vanaf het begin was hij al gelijk regelmatig te vinden op de feesten van Rush. Met zijn originele funkende, groovende, originele Chicago house sound, paste hij precies binnen het concept van Raw Urban Sexy House. Onlangs heeft hij net weer een tour gedaan in de States waar hij zijn nieuwe singel promootte: “Do You Believe In Love Feat. Chappell”.

Maar er gebeurt meer in Off_Corso: Vorige maand verraste de Monkey Crew Off_Corso. Na het geslaagde optreden van de vorige keer zijn ze deze editie weer terug vanuit Tokyo om opnieuw de Rush Lounge te rocken! Dus weer doldwaze taferelen van de apen die sneller ‘shitten’ dan je schaduw. De crew bestaat dit keer uit Monkey Deejays Th`Acquisition en Marichino back2back, MC Bradda Monkey, Pow Pow, Paparazzo Uniqehorn, infamous Monkey Number 7t7 en SexyMonkeyDancers. De monks worden bijgestaan in de lounge met een eclectische set door de Rotterdamse rising star Seannie Sean.

Meer info via www.chemistry.nl

Gene Farris @ Extrema Outdoor

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws