Zin om door te feesten na Dance Valley?

Partyscene Redactie | 9 juli 2007
headlines

indoor summer

Maar zo’n festivaldag kan nooit eeuwig duren en daarna moet je weer naar huis. Laat het Lexion je een goed alternatief bieden met haar Indoor Summer Festival. Reis af naar Westzaan en Lexion zet zijn festival tot ’s ochtends vroeg met je voort in een tropische en swingende sfeer die zo heerlijk bij het seizoen en jouw stemming past!

De meeste zullen er al een dag op hebben zitten, daarom word je niet verplicht je te houden aan een dresscode en kan je gelijk door naar de Lex. Verkoel ’s avonds in alle gezelligheid je heet gedanste lijf met een pilsje of een frisse cocktail en doe hetzelfde met je verbrande neusje en een druppel aftersun.

Je hebt overdag al een kapitaal uitgegeven aan de entree dus daarom wordt er een deurprijs van slechts 10,- euro gehanteerd, dit is inclusief die paar druppels aftersun die je zo hard nodig hebt. Er is geen reden om deze zomer te stoppen met feesten, dus neem het ervan en gebruik de winter maar om uit slapen.

Lexion heeft op het Indoor Summer Festival PART ONE de volgende dj’s aangetrokken om het publiek de gehele avond in vervoering te brengen: Stephen J. Kroos, Bingo Players, Rob Essing, Cor Fijneman, Jurgen, Artento Divini, Eric van Kleef & Beatz Per Marco. Daarnaast zal Sexy diva MC Tjo Kwan zal het publiek verwennen met haar prachtige stem.

Meer info?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws