Robert won de helikoptervlucht op Gigadance!

Partyscene Redactie | 25 juni 2007
headlines

report gigadance

Rond 12:30 uur vertrokken we vanuit Utrecht richting Oss, hier scheen het zonnetje dus we hadden goede hoop. Kwart voor twee waren we binnen en hebben we munten gehaald en een rondje gelopen over het terrein. Let the party begin!

De zon was al snel verdwenen. Na het eerste biertje gehaald te hebben begon het te hozen en moesten we rennen naar de dichtstbijzijnde tent. Dat was Extrema Music met achter de draaitafels Marc Benjamin, die relaxed draaide waardoor we de regen vergaten. Weer opgedroogd en wel zijn we over het strand richting de Hard Nature tent gelopen, gelukkig was deze area overdekt. Het was nog lekker rustig en de mensen die er al waren hadden er ook zin in dat was te zien.

gigadanceBij Hard nature draaide Reload-R, hij draaide lekker om goed in de feeststemming te komen. Het werd steeds drukker, maar wij moesten de party even laten voor wat het was om ons te melden voor de helikoptervlucht die ik gewonnen had! Bij het meldpunt voor de helikoptervlucht kregen we te horen dat we om 19:00 uur zouden vliegen en dat dit alleen een check voor hun was of iedereen er was. We hadden trek en besloten wat te eten, gelukkig was het rustig want er was niet veel keus, toch genoeg en lekker kunnen eten!

Toen door naar het strandpodium, Remy was aan het draaien en draaide heerlijk. Na een uurtje zijn we weer naar de tent om weer lekker los te gaan. Daar was Balastic aan het draaien en het was goed druk in de tent en iedereen had het erg naar zijn zin.

Om 19:00 uur zijn we ons gaan melden, en toen ging het eindelijk gebeuren. We kregen allemaal een bandje om backstage te kunnen en toen liepen we naar de helikopter. Deze stond achter de Hard Nature tent, 19:15 uur gingen we de lucht in. We mochten zelf weten waar we heen vlogen, we kende het gebied niet dus de piloot vloog gewoon ergens heen. Na 5 minuten vliegen vlogen we boven het terrein waar het Ordina Tennistoernooi aan de gang was, daar vlogen we een paar rondjes en toen gingen we weer terug.

helikopterview

Boven het festivalterrein vlogen we nog een rondje en toen zijn we weer veilig geland! Ontzettend leuke ervaring! Super Marco May draaide in de Hard Nature, iedereen had er zin en was flink aan het feesten. Daarna draaide Charly lownoise, hij draaide goed en maakte er een mooi feesje van. Helaas moesten we rond half 11 weer richting huis vanwege onze aansluitingen met de trein. Het was een leuk feest, ik heb mij goed vermaakt! Volgend jaar weer; maar dan hopelijk zonder regen!

Check de foto's van Gigadance bij de Summerpics!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws