Roger Martinez winnaar In Charge

Partyscene Redactie | 13 juni 2007
headlines

Marco V



Van de 382 deelnemers bij de In Charge wedstrijd van Marco V sprong Roger Martinez eruit. Hij mag de area van de populaire techtrance dj openen op Dance Valley op zaterdag 14 juli. Marco V: “Van de 25 DJ's was ik zeer onder de indruk, en als blijk van waardering geef ik hun gratis toegang tot de In Charge promo lijst tot het einde van dit jaar”.

Sinds zijn 18e draait Roger in en om Amsterdam, in locaties als Mazzo en Twstd. Hij is ook gestart met zijn studie Electronic Dance Production op de Rockacademy, waardoor hij ook begonnen is met produceren. Hierna bracht hij vanaf mei 2006 tracks uit op het label van progressive dj C-Jay: The Sessions recordings. Roger zal ook tijdens Sensation White in de Deluxe area achter de draaitafels plaatsnemen.

Verder draaien op Dance Valley o.a. Brian Cross, Sebastien Léger, Robbie Rivera, Benjamin Bates, Marco V, Sander van Doorn, Preach en ‘daar istie weer’ Benny Rodrigues bij de In Charge area. Hier win je tickets voor dit oudste festival van Holland.

www.dancevalley.nl

www.marcov.nl

Marco V @ Dance Valley 2004

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws